reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Karola to ty młodziutka :-) ale nie ma to jak wodniki najlepsze znaki :-)

pracują w tej samej firmie ale na innych działach :-)

reklama
no pięknie, ja przyszłam a te idą :D
dobranoc Wam :p

Natuśka dawaj lufę :D:D:D
a w ogóle to ja Ci dobrze życzę przecież wiesz :p
w pt mi zgrasz na pena co?

17 odcinek 7 sezonu Dr. House - super się skończył :D i nawet Polka zagrała w nim :D:D:D

hej dziewczynki,
Miałam wczoraj zajrzeć, ale włączyliśmy z Zet Jacka Bauera i się oderwać nie można, więc 4 odcinki poszły a i więcej by się oglądało:p A my dopiero na 2 sezonie, jeszcze 6 nas czeka:p Zaraz mi się przypomina jak oglądaliśmy ciągiem wszytskie 10 sezonów Friendsow. Tygrynko mnie jakoś szał na Dr Hausa nie ogarnął...widziałam 2-3 odcinki i mi się nie podobały, nie wiem czemu?
Na-tuska piątek ale gdzie???? Puki co nie mam planów!
Marciaa zdjęcie w suwaczku z sesji, którą robiła nasza fotografka ślubna;) Reszta na x
Kurde Basia wczoraj zasnęła dopiero po 21, dojadła mleka a pobudka i tak była o 5:30:szok:Teraz mi grandzi na kocu i śmiga po tych swoich czterech:p
Tygrynka dziś Kopernika to będziesz blisko mnie, ale my do mamusi mojej na obiadek:p
Ilonka zdrówka dla młodego, a wy go z tą temperaturą do Poznania wieźliście?
Co do filmu to powiem Wam tak, Portam jest naprawdę dobra - Oscar zasłużony, myślę że film można zaliczyć do rewelacyjnych jest to swego rodzaju dzieło sztuki, ale mnie się po prostu nie podobał.
Ja już z kawką, a Zet dziś zaspał o pół h do pracy:p Poczekam aż się lekko ociepli i wio do mamci:p a Zet dojedzie po pracy:)

reklama
dzien dobry:) wczoraj dosc szybko zasnelam...jakos bez humoru...

dzisiaj dalej martwei sie ta kumpelka...

mala w nocy nawet dobrze pospala bo dwa razy sie tylko budzila do karmieniai chyba raz wstawalam do niej bo na brzuch sie w czasie snu przekrecila i przez sen marudzila zeby ja przekrecic... oczywiscie pobudka o 6 rano a teraz tradycyjnie po 2 godz zasnela..ostatnio te jej rane drzemki sie wydluzyly i potrafi od 1 do 1,5 h spac..wiec mykam i jasie ejszcze polozyc...

zajrze potem:-)

milego dzionka dziewczynki

Do góry