reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Karola to ty młodziutka :-) ale nie ma to jak wodniki najlepsze znaki :-)

pracują w tej samej firmie ale na innych działach :-)

reklama
no pięknie, ja przyszłam a te idą :D
dobranoc Wam :p

Natuśka dawaj lufę :D:D:D
a w ogóle to ja Ci dobrze życzę przecież wiesz :p
w pt mi zgrasz na pena co?

17 odcinek 7 sezonu Dr. House - super się skończył :D i nawet Polka zagrała w nim :D:D:D

hej dziewczynki,
Miałam wczoraj zajrzeć, ale włączyliśmy z Zet Jacka Bauera i się oderwać nie można, więc 4 odcinki poszły a i więcej by się oglądało:p A my dopiero na 2 sezonie, jeszcze 6 nas czeka:p Zaraz mi się przypomina jak oglądaliśmy ciągiem wszytskie 10 sezonów Friendsow. Tygrynko mnie jakoś szał na Dr Hausa nie ogarnął...widziałam 2-3 odcinki i mi się nie podobały, nie wiem czemu?
Na-tuska piątek ale gdzie???? Puki co nie mam planów!
Marciaa zdjęcie w suwaczku z sesji, którą robiła nasza fotografka ślubna;) Reszta na x
Kurde Basia wczoraj zasnęła dopiero po 21, dojadła mleka a pobudka i tak była o 5:30:szok:Teraz mi grandzi na kocu i śmiga po tych swoich czterech:p
Tygrynka dziś Kopernika to będziesz blisko mnie, ale my do mamusi mojej na obiadek:p
Ilonka zdrówka dla młodego, a wy go z tą temperaturą do Poznania wieźliście?
Co do filmu to powiem Wam tak, Portam jest naprawdę dobra - Oscar zasłużony, myślę że film można zaliczyć do rewelacyjnych jest to swego rodzaju dzieło sztuki, ale mnie się po prostu nie podobał.
Ja już z kawką, a Zet dziś zaspał o pół h do pracy:p Poczekam aż się lekko ociepli i wio do mamci:p a Zet dojedzie po pracy:)

reklama
dzien dobry:) wczoraj dosc szybko zasnelam...jakos bez humoru...

dzisiaj dalej martwei sie ta kumpelka...

mala w nocy nawet dobrze pospala bo dwa razy sie tylko budzila do karmieniai chyba raz wstawalam do niej bo na brzuch sie w czasie snu przekrecila i przez sen marudzila zeby ja przekrecic... oczywiscie pobudka o 6 rano a teraz tradycyjnie po 2 godz zasnela..ostatnio te jej rane drzemki sie wydluzyly i potrafi od 1 do 1,5 h spac..wiec mykam i jasie ejszcze polozyc...

zajrze potem:-)

milego dzionka dziewczynki

Do góry