reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no ot mozesz z jednej strony sie cieszyc ze masz dzieice bezsmoczkowe:) tylk oze jakis czas temu pisalas ze mala traktuej cycusia jak smoka wiec sa dwie strony medalu:) moja miala odruch wymiotny na smoka do 2 miesiaca a potem luz tylko ze ona od samego poczatku jak sie najadla to wypluwala cycusia i teraz tak tez jest i wtedy sie drze ze smoak chce:) he he he kaszki na noc nie daje narazie zoabcze jak bedzie za kilka dni i wtedy zdecyduej co robic... a z butelki pije od samego poczatku poneiwaz meczyly ja potworne czkawki a jak byla najedzona to za nic cyca nei wziela wiec zostawaly nam herbatki i butelke od smaego pocatku super ssie a z lyzeczki tez potrafi ladnie jesc:)

Julia mam nadzieje ze jednak juztro bedzie lepiej Damiankowi:)

a dzisiaj bylam na miescie i zaslzam do przyapdkowego lumpka i kupialm malej super ogrodniczki z NEXT, takie z miekkiego jeansu ze sciagaczami w nogawkach...super:) za jedyne 10 zl:)

reklama
Przydałoby się.

Przepraszam dziewczyny ze dzisiaj tylko tak o swoim problenie, ale opadam z sił.

Damiankowi chyba ten balsamik z moczniekim troche pomógł bo buźka troche blednie, ale co chwile sie budzi i krzyczy że boli:-(
Nie będe Wam tu smęcić, mam nadzieje ze jutro będzie ciut lepiej.
Dobranoc

Julia a gdzie masz sie żalić jak nie nam! Wygadanie przynosi ulge. Mam nadzieje że jutro już nawet śladu nie będzie po bólu.

MamaGabi ja tak dokładnie nie wiem ale piszą w tych mądrych poradnikach że jak dzidzia częściej niż zwykle budzi sie w nocy to skok rozwojowy jest w trakcie. A jak nie to to ząbki.

Ja to jednak jestem zżartuch bo zrobiłam se ciasto "Wadowickie kremówki". Czekam aż zastygnie krem i mam zamiar na noc wciągnąć kawałek. A co raz sie żyje hehehe

no dokładnie, wszystko ma swoje dwie strony medalu, ale to nie był mój wybór tylko jej, smoka nie chciała od zawsze, a z butelki przestała pić, ale teraz rzeczywiście jest problem bo jak tu jej dać jakąś herbatke... także muszę pomyśleć właśnie o niekapkach lub o tych ze słomką, no tak jest, jestem chodzącym smoczkiem czasami, ale już nic na to nie poradze :) no zrób tak jak piszesz, poobserwuj, poczekaj pare dni i sie okaże :) i gratuluje udanego zakupu, mała rzecz a cieszy :) no nic chyba też bede mykać powolutku...

Wrocilismy niedawno od tesciow:) Baska wykapana i lezy w lozeczku cos tam gada do siebie, ale mam nadzieje ze zasne zaraz!
Bylismy na spacerku na Cytadeli, pieknie bylo, w sloneczku miodzio:) Potem obiadek, wyskoczylismy tez na chwilę do galerii malta, a mala zostawilismy rodzicom zet i moj sie znowu obkupil a ja nic...echhh
Rikapa zaczynam sie ciebie bac, jak mnie jutro pogryziesz...
Julia zdrowka dla Damianka
Witam nowe mamy:)
Na-tuska to może na Grunwald do mnie przyjdziesz na piechotę:p
Idę piec karpatkę zobaczymy co mi wyjdzie!?

reklama
a ja właśnie patrze na Terminal i hmm jam jest dziwna jakaś bo nigdy tego nie widziałam ;p ide spac dziewczeta :D dobranoc

Do góry