reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

skokiou8im61se8.jpg

u koleżanek nawet się sprawdzało, ja zbytnio nie wiem bo Seba ogólnie grzeczny jest, rzadko mu się marud zdarzał, wiecej po 11mies (o właśnie, musze sprawdzic), ale jak już mial to faktycznie był to skok lub zęby :)

reklama
no też słyszałam o tym patencie :) a może robisz za gęstą lub za żadką albo smak jej nie odpowiada?? no my dopiero teraz zaczeliśmy wprowadzać jedzonko :) i idzie całkiem nieźle, mała je jakby od urodzenia wiedziała o co chodzi z tą łyżeczkę hehe ;) no ale skoro już coś tam małej dajesz to czemu mimo tego uważasz, że cycuś nie starcza... chcesz go zastąpić mm?? czy jak?

eh...mala dostaje malo tych deserkow bo ma teraz jakies problemy z brzuszkiem tzn z kupka...teraz dostaje jakies kropelki i jak narazie dzisiaj sama zrobila kupke:)(jupiii) za gestej nie robie i za rzadkiej nie wydaje mi sie ze taka jest jaka powinna....a z tym cycusiem to mowie, wydaje m isie ze nie starcza jej na noc bo budzi sie co godz...ale moze skrzat910 ma racje moze skok rozwojowy:) oby....

edit.
tygrynka moze i racja z tym z skokie mprzeciez moja zaraz konczy 5 miesiecy:) moze cos w tym jest:)

a dajesz może kaszke na noc?? wtedy się brzuszek zapełni troszkę... ale no może faktycznie to skok ;p chociaż u mnie chyba się to nie sprawdza, bo jak tak patrze, to moja miała już jeden jakieś 2 tyg temu, też budziła się w nocy częściej niż zawsze i teraz jakoś to minęło, więc kto wie :)

Julia kurde jak mi sie serce kraja jak piszesz o Damianku tak imaly chlopczyk a tak juz cierpi.... szkoda mi go bardzo oby jak najszybciej wyzdrowial i te diabelstwo by mu przeszlo..... jakbym miala czarodziejska rozdzke to bym go zaczarowala:)

Amandae witaj:)
Przydałoby się.

Przepraszam dziewczyny ze dzisiaj tylko tak o swoim problenie, ale opadam z sił.

Damiankowi chyba ten balsamik z moczniekim troche pomógł bo buźka troche blednie, ale co chwile sie budzi i krzyczy że boli:-(
Nie będe Wam tu smęcić, mam nadzieje ze jutro będzie ciut lepiej.
Dobranoc

julia na pewno jutro bedzie dobrze!!! biedaczek, że go boli :( pisz ile wlezie, jeśli masz ochotę, przecież nam nie smęcisz, no co Ty, jak w ogóle mogłaś tak pomyśleć, balsamik już pomaga, więc głowa do góry :*

mamaGabi moja Klaudia w ogole nie pije mm, ciągle jest na piersiach, z butelki umiała pić przez pierwszy miesiąc teraz już za nic nie chce, trafiło mi się dziecie bezbutelkowe i bezsmoczkowe

biedny Damianek :((( Julia wygaduj się tutaj ile chcesz! ile możemy to pomożemy, a na pewno wysłuchamy!

MamaGabi to niedługo spokój będzie u Was ;) wytrwajcie!

mój Seba odstawił się od smoczka jak miał 3mies, a picia z butelki go nie nauczyłam bo nadal jest na cycu :D a teraz wcxhodza niekapki i słomki :)

zmykam na kolację i serialik :)

reklama
Do góry