reklama
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
no też słyszałam o tym patenciea może robisz za gęstą lub za żadką albo smak jej nie odpowiada?? no my dopiero teraz zaczeliśmy wprowadzać jedzonko
i idzie całkiem nieźle, mała je jakby od urodzenia wiedziała o co chodzi z tą łyżeczkę hehe
no ale skoro już coś tam małej dajesz to czemu mimo tego uważasz, że cycuś nie starcza... chcesz go zastąpić mm?? czy jak?
eh...mala dostaje malo tych deserkow bo ma teraz jakies problemy z brzuszkiem tzn z kupka...teraz dostaje jakies kropelki i jak narazie dzisiaj sama zrobila kupke
edit.
tygrynka moze i racja z tym z skokie mprzeciez moja zaraz konczy 5 miesiecy
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
piszecie o jakis skokach rozwojowych a ja nie czaje o co loto

a dajesz może kaszke na noc?? wtedy się brzuszek zapełni troszkę... ale no może faktycznie to skok ;p chociaż u mnie chyba się to nie sprawdza, bo jak tak patrze, to moja miała już jeden jakieś 2 tyg temu, też budziła się w nocy częściej niż zawsze i teraz jakoś to minęło, więc kto wie 
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Przydałoby się.Julia kurde jak mi sie serce kraja jak piszesz o Damianku tak imaly chlopczyk a tak juz cierpi.... szkoda mi go bardzo oby jak najszybciej wyzdrowial i te diabelstwo by mu przeszlo..... jakbym miala czarodziejska rozdzke to bym go zaczarowala![]()
Amandae witaj![]()
Przepraszam dziewczyny ze dzisiaj tylko tak o swoim problenie, ale opadam z sił.
Damiankowi chyba ten balsamik z moczniekim troche pomógł bo buźka troche blednie, ale co chwile sie budzi i krzyczy że boli:-(
Nie będe Wam tu smęcić, mam nadzieje ze jutro będzie ciut lepiej.
Dobranoc
Brzoskwinkaa
Julia biedaczki nasze :* oby jutro było lepiej! wszystkie trzymamy kciuki za Damianka!
julia na pewno jutro bedzie dobrze!!! biedaczek, że go boli
pisz ile wlezie, jeśli masz ochotę, przecież nam nie smęcisz, no co Ty, jak w ogóle mogłaś tak pomyśleć, balsamik już pomaga, więc głowa do góry :*
mamaGabi moja Klaudia w ogole nie pije mm, ciągle jest na piersiach, z butelki umiała pić przez pierwszy miesiąc teraz już za nic nie chce, trafiło mi się dziecie bezbutelkowe i bezsmoczkowe
mamaGabi moja Klaudia w ogole nie pije mm, ciągle jest na piersiach, z butelki umiała pić przez pierwszy miesiąc teraz już za nic nie chce, trafiło mi się dziecie bezbutelkowe i bezsmoczkowe
biedny Damianek
(( Julia wygaduj się tutaj ile chcesz! ile możemy to pomożemy, a na pewno wysłuchamy!
MamaGabi to niedługo spokój będzie u Was
wytrwajcie!
mój Seba odstawił się od smoczka jak miał 3mies, a picia z butelki go nie nauczyłam bo nadal jest na cycu
a teraz wcxhodza niekapki i słomki 
zmykam na kolację i serialik
MamaGabi to niedługo spokój będzie u Was
mój Seba odstawił się od smoczka jak miał 3mies, a picia z butelki go nie nauczyłam bo nadal jest na cycu
zmykam na kolację i serialik
Brzoskwinkaa
dobranoc 
ja już zmykam paa laseczki :-)

ja już zmykam paa laseczki :-)
reklama
R
rikapa
Gość
Julia bidulko ty :-( ściskam Cię i Damianka :-(