reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej!
Ah jak ja lubie rodzinne niedziele. Wylegiwanie sie w łóżeczku i pyszne śniadanko w wydaniu Męża. Tata żebyśmy nie musieli wstawać zajął sie Anielką. Teraz kawusie sobie pijemy i potem Mąż pójdzie z Małą na spacerek a ja sie wezmę za obiad.

Miłej niedzieli!

reklama
Wpadłam się tylko przywitać bo sił narazie brak może kawa mnie postawi od 5 rano paliłam w piecu a i tak mi zimni bo tylko 18 stopni:-(

Miłego spacerku spacerującym:tak:
Witam nową mamusie na dodatek marcową:-D moi obaj łobuzy z marca:-D

Witam
padam i zdycham, nocka koszmarna - co chwilę się karmił a w dodatku gryzł mnie i szczypał w piersi :( chyba zęby idą na potęgę, bo wczoraj zaśliniony do pasa i normalnie mnie nie gryzie :/ a od rana psika ;/ a już dwa razy miał katar przez trzy dni przy zębach... więc coś czuję że 4 nadchodzą ;)
ale ze spaceru nici, bo ja jestem wymordowana, a mąż rano był z młodym i wrócili zziębnięci... ale przez okno się wydaje że jest ładnie :D
miłej spokojnej niedzieli wszystkim!

Witamy się w ten piękny dzień,

Cieszę się Julia, że z Damiankiem nieco lepiej.. Mam nadzieję, że mu miną te objawy. Mój braciszek (8 lat), przechodził katorgę z AZS (słońce, palenie w piecu węglem, rany wszystko mu szkodziło, kąpany tylko w oliwie z oliwek itd.) a teraz zupełnie spokój, choć nigdy nie wiadomo kiedy wybije znowu.. :growl:

miłego dnia Dziewczyny, ja zabieram się za porządki, a potem do centrum ogrodniczego, żeby troszkę wiosny przyciągnąć do domu..

Cieszę się Julia, że z Damiankiem nieco lepiej.. Mam nadzieję, że mu miną te objawy. Mój braciszek (8 lat), przechodził katorgę z AZS (słońce, palenie w piecu węglem, rany wszystko mu szkodziło, kąpany tylko w oliwie z oliwek itd.) a teraz zupełnie spokój, choć nigdy nie wiadomo kiedy wybije znowu.. :growl:
No własnie Damiankowi wszystko szkodzi niestety, ale Natusiowi narazie zaleczyliśmy oby na jak najdłużej:tak:

Dzięki Julia :* i cieszę się że chociaż trochę, chociaż rano lepiej Damiankowi... niech ma biedulek chwilkę wytchnienia, a te chwilki niech się coraz to wydłużają!!! biedulek nasz mały!

trzymajcie się, zmykam się położyć bo o 16 goście... wieczorkiem zajrzę co tam nowego u Was :)

reklama
Tygrynka współczuje nocki. Odpocznij sobie kochana bo na pyszczek padniesz.

Julia ciesze się że Damiankowi sie polepszyło. Oby udało wam sie zaleczyć to cholerstwo i już nigdy sie nie pojawiło. Buziaki od e-cioteczki dla synusiów.

Do góry