reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
julia moja siostra była z corka w Certusie u okulisty fajna babka mowie o Certusie przy Selgrosie. Ja byłam tez u niej przed porodem![]()
Julia w centrum św. Jerzego na ul. Jasielskiej są fajni okuliści i krótkie terminy.
.
Dziękuje dziewczyn za pomoc w poniedziałek będe dzwonić
R
rikapa
Gość
wleciałam jeszcze na chwilkę bo jutro znowu do pracy :-( normalnie tych ludzi pogryzę jutro :-(
*J*U*L*K*A*
A przeciw wściekliźnie jesteś zaszczepiona?wleciałam jeszcze na chwilkę bo jutro znowu do pracy :-( normalnie tych ludzi pogryzę jutro :-(

my bawiliśmy 5 godz u kumpeli ktora ma roczna Oliwke, dzieciaki super sie bawily az bylysmy zdziwione bo w tym wieku ze wspolna zabawa to srednio jest
teraz padnieta wrocilam do domu, musze sama mlodego ogarnac bo maz wraca ok 23 :/
Julia przytulaski mocne dla Damianka od cioci Tygrynki i Sebastianka!! niech mu szybciutko minie!!!
Julia przytulaski mocne dla Damianka od cioci Tygrynki i Sebastianka!! niech mu szybciutko minie!!!
*J*U*L*K*A*
oby bo twarz ma straszną:-( nawet do przedszkola nie pójdzie w poniedziałek
R
rikapa
Gość
nie jestem szczepiona więc klienci jutro mają problem :-)
Hej dziewczyny :-)
Ja cały dzień na szkoleniu :-( a tu takie słońce za oknem!!! Dobrze że babcia z nią na spacer poszła :-) A teraz już śpi mocno bo się wyszalała
A za chwilę jadę po R. do pracy.
Julia ja dołączam się do życzeń szybkiej poprawy zdrowia Damianka :-)
Rikapa dasz radę jutro, głowa do góry !!
Ja cały dzień na szkoleniu :-( a tu takie słońce za oknem!!! Dobrze że babcia z nią na spacer poszła :-) A teraz już śpi mocno bo się wyszalała

Julia ja dołączam się do życzeń szybkiej poprawy zdrowia Damianka :-)
Rikapa dasz radę jutro, głowa do góry !!
*J*U*L*K*A*
Dobrze że nie jestem Twoja klientkąnie jestem szczepiona więc klienci jutro mają problem :-)

reklama
*J*U*L*K*A*
Dziekuje oby jutro było troche lepiej, najbardziej martwią mnie oczy niestetyJulia ja dołączam się do życzeń szybkiej poprawy zdrowia Damianka :-)