reklama
R
rikapa
Gość
witam się i zmykam :-)
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Kurcze mam dosyć dzisiaj M latał po całym Poznaniu za jednym balsamem dla Damianka - moze to mu pomoże. Kurcze a teraz szukam na szybko żeby nei zamawiać w necie gdzie kupie olej z czrnuszki egipskiej. Zrobiłam mu zdjęcie telefonem jak wygląda bo kumpel przysłał sms-a co u Nas i mu wysłałam a wiadomo zdjęcie to jest 1/10 rzeczywistości i tylko przysłał "O Boże" i wsiadł w auto i po Poznaniu latał za balsamem. Naszczęście M kupił zobaczymy czy troche pomoże.
Przepraszam ze tak się wyżaliłam ale jak słysze od dziecka "mamusiu pojedźmy do lekarza bo ja już niemoge" to serce pęka. Nawet na kłucie chce jechać i do dentysty nie wiem po co żeby tylko przestało swędzieć
Mam pytanie dosyć pilne może wiecie gdzie w Poznaniu jest okulista dziecięcy na krótkie terminy wizyt? Albo jakis prywatny "od ręki"?
Przepraszam ze tak się wyżaliłam ale jak słysze od dziecka "mamusiu pojedźmy do lekarza bo ja już niemoge" to serce pęka. Nawet na kłucie chce jechać i do dentysty nie wiem po co żeby tylko przestało swędzieć

Mam pytanie dosyć pilne może wiecie gdzie w Poznaniu jest okulista dziecięcy na krótkie terminy wizyt? Albo jakis prywatny "od ręki"?
spoko, wybaczam![]()
ale nadal nie wiem jaki prezent mam babci sprawićtzn wiem, ale chciałabym żeby to było coś oryginalnego
najwyżej po Inowrocławiu pojeżdżę i będę szukała, albo kuzynkę do Bydgoszczy wyciągnę na shopping hehehe
RAMKA Z GLINĄ GRAWEROWANA na prezent, na chrzest (1443118177) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
zrób odcisk Adasia nóżki i rączki i babcia się ucieszy a drogie to nie jest ale orginalne![]()
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
julia moja siostra była z corka w Certusie u okulisty fajna babka mowie o Certusie przy Selgrosie. Ja byłam tez u niej przed porodem 
skrzat910
żyje dla nowego życia
Julia w centrum św. Jerzego na ul. Jasielskiej są fajni okuliści i krótkie terminy.
An no taka zwykła poduszka ale w kształcie cycków.
An no taka zwykła poduszka ale w kształcie cycków.
reklama
ooooo właśnie julia tak jak skrzat910 mówi Centrum Medyczne - Św. Jerzy - Poznań - mammografia, okulistyka dziecięca i dla dorosłych, leczenie zaćmy.