reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dziewczyny uzbierała mi się taka dosyć spora reklamówka ubrań dla dziecka 56-72 rozmiar..
są to ubrania, które trzeba wyprać lub mają jakieś plamki etc.
jeśli któraś chce, to mogę Wam dać, albo na pck wrzucę.
może się komuś przydadzą, choć od razu mówię, że jest to mix. jakościowo różnie wygląda..
Moje dzieci już są za duże na ten rozmiarek:-) ale napewno komus się przydadzą:tak:

Dzisiaj wyszło słoneczko i przez okienka Nam tak zaświeciło że Damianek ma bardzo brzydką buźke i szyje:-( kurcze m pojechał do apteki po balsam z mocznikiem może mu pomoże troche:-( ale aż sie dzisiaj popłakałam w kuchni ze znowu słoneczko Go tak uczuliło:sad:

reklama
a mówią, że słońce i takie naturalne światło, to samo zdrowie.. Współczuję Wam.. nawet biedny latem za wiele nie może korzystać z uroków pogody :-( oby kiedyś się z tego wyleczył..

My po spacerku. Kupiłam Mężowi prezent na walentynki. Niestety podusi-cycusi nie dostałam ale za to kupiłam mu majtasy takie śmiechowe i popielniczke w kształcie ust.
Teraz sobie coś zjem bo zgłodniałam na tym zimnie.

Julia biedny synuś. Mam nadzieje że ta choroba wreszcie ustąpi i będzie mógł cieszyć sie harcami na dworze.

dziewczyny bylismy w palmiarni ale duchota i wiary...ale małe to jest 30 minut i po ptokoch ;)) babcia moja do nas dołączyła z kuzynami...plus spacerek po parku i do domku. Niko swiruje jak diabli mam polewkę z niego. Biegał dosłownie w koło stołu a ja do niego bo cie złapie a ten w głos sie chichrał...ale za to dzis cały dzien jak mowie nie wolno albo groze palcem to sie ryje :))

Słuchajcie do naszego grona dołączy mamusia Ajentka z synkiem Marcelkiem :) marcowka 2010 chetnie by sie spotkała :)))))

wylicytowałam jeszcze to o

Wiosenna kurteczka COCCODRILLO (1447097039) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Hejka
jestem
zabrałam sie za szycie mialam jedna suknie z ktorej chcialam zrobic bluzeczke i spodniczke bluzeczke zrobilam zostala mi spodnica ale to gumke musze kupic

brzoskwinko ja bym była chetna jak nikt sie nie zglosil po ciuszki

julia wspolczuje damiankowi biedny

skrzat910 a jak taka podusia-cycuś wygląda? :-D

julia współczuję Tobie i Synkowi, niesprawiedliwe, że nawet słonko Damiankowi szkodzi

no i jak co tydzie w sobote nikogo nie ma a w tygodniu to nie można nadążyć z czytaniem na ładnie :-p
Hejka amandae!

Koło parku Wilsona, chciałabym rodzić w św. Rodziny (jeśli nadal wszystko będzie ok, z moja Mamą), gdyby wcześniej pojawiły sie komplikacje to na polnej :) a Ty an82?

reklama
Do góry