reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

czesc:)

no my z mloda wstalysmy o 7.30 ale noc tez byla ciezka mala co godz sie budzila:wściekła/y: oszalec mozna no ale potem tatus na spacerek zabierze mala a ja w kimke:) bo tatus sie oczywiscie wyspal....

Skrzat910 co to jest kurczak na sloju? tzn jak sie go robi? ja mam przepis na kurczaka na piwie a konkretmnie na butelce piwa:-)

jakie plany dziewczynki na dzisiaj macie? ja leniuchowaniw no i moze niedlugo wyciagne m na jakies male zakupki

Guziczek wstawaj szkoda dnia:) hehehehehehehehehehehehehehe dzieki za wczoraj:)

reklama
dzień doberek :-)

ja to dziś za dużo nie pospałam :-D do 3 zasnąć nie mogłam.. a przed 7 Adaś zrobił mi pobudkę..
teraz się ogarniemy i gdzieś za godzinę w miasto ruszamy :-)

do dziadków raczej nie pojadę, prędzej po niedzieli.. Także jak jutro jakieś spotkanko robimy, to wstępnie się piszę na to jednak ;-)

Witam się :)

My wstaliśmy o 7.30 dziś mamy samotny ranek bo Zosia u babci miała nockę:)
a my poszliśmy na alkoholizację do Asi (było świetnie ale się uśmiałam jak nigdy:-D
)

Jutro m ma służbę więc jutro nie mam kompa :)

Tygrynka rewelacyjne wieszaki mają w ikea na prawdę muszę nabyć koniecznie hahha

Dzień dobry!

Pospałyśmy z Oli do 9 :-) Teraz szybciutko się zbieram bo mam jazdy na 11, i muszę na Starołękę dojechać. Dobrze że słoneczko jest to od razu się więcej chce robić :-)

Miłego dnia laseczki!!!

wyjazd do palmiarni pod znakiem ? bo Ł. ma biegunke ...ale postaram sie go wyciagnac ;P

boska bo sie wyspałam dziecie sie zlitowało i nie płakało

witam sie i ja:)
basia mi sie dzis budzila ze 3 razy:( co do niej niepodobne - moze zabki? ale humorek ma:)
teraz zasypia na cycu, wiec sie pakujemy i na cytadele na spacer, po drodze tesciow zgarniemy! tak pieknie to trzeba korzystac:)
milego dzionka!

reklama
Do góry