reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
ilonka no to fajnie:tak: ja miałam wycinane w Raszei - nie wycinane a wyszarpywane;-) dosłownie bo lepiej i szybciej się goi:tak: jedne mi wycieli a dwa wyszarpali i te 2 po 3 dniach zagojone miałam:tak:

skrzat910 ty to się marnujesz na tym forum dzieciakowym ty to lepiej zapisz się do kuchcików jakichś bo tylko nam smaka robisz:-D:-D:-p:-)

tej Juluia bo Ci walne zaraz!!! przestan mnie straszyć!!!!!!!!!!!!!!!!
Skrzat910 mmm bomba rumowa to nie ale ciasto z galaretką mmm. tej a sama robilaś? powiedzcie mi co zrobic zeby galaretka nie wlala mi sie pod spod ciasta? za kazdym razem mam to samo ze gdzies dziurą mi ucieknie i po placku;(
To wcale nie boli
Co do galaretki to za szybko wlewasz, bo mi się kiedyś też tak robiło, galaretke musisz wlewać jak zaczyna tęzeć dopiero i do lodówki

skrzat910 ty to się marnujesz na tym forum dzieciakowym ty to lepiej zapisz się do kuchcików jakichś bo tylko nam smaka robisz:-D:-D:-p:-)
A tam marnuje:-D. Ja lubie jeść.

tej Juluia bo Ci walne zaraz!!! przestan mnie straszyć!!!!!!!!!!!!!!!!
Skrzat910 mmm bomba rumowa to nie ale ciasto z galaretką mmm. tej a sama robilaś? powiedzcie mi co zrobic zeby galaretka nie wlala mi sie pod spod ciasta? za kazdym razem mam to samo ze gdzies dziurą mi ucieknie i po placku;(
Bombe kupiłam a ciasto zrobiłam ale z mrożonek niestety. A z galaretką to tak jak dziewczyny piszą żeby była taka pół tężejąca.

jejku że wam się chce tak po nocy siedzieć kobiety;p

nie chce się nam, ale robimy Wam na złość:-p

a ja sie ostatnio bałaganiara zrobiłam...mam naloty jak np. wczoraj zeby wszystko ogarnac.
Jednej rzeczy nie cierpie i zawsze mi trudno sie wziac...sprzatanie garderoby ;-(

ja się mogę tylko pod tym podpisać:baffled: jak są naloty to jest błysk, jak nie... to nie:-D

Ale Wy wieczorem piszecie:szok: potem rano mam nadrabiania;-)

miła lektura do śniadania;-)
pysznego sushi! (ja nawet nigdy nie jadłam;-))

przez jedna osbę wczoraj na ttrolla poszłam:/

chcesz się bić??? :-p ale przynajmniej zęby umyłaś:-p

no a w nocy był jednak kebab w postaci tortilli :-D :-D

noooo proszę :-D

nie wierze tutaj cisza nastała hahahha

bo mnie nie ma:-p (muszę sobie trochę powlewać skoro nikt inny tego nie robi:-p)

targaliśmy się z młodym po domu, dwa razy przymierzając się do spania, ale nic z tego... teraz po obiedzie lecimy na zakupy chociaż nie chce mi się z domu wychodzić.. a goście dzisiaj będą cudowni - przyjadą z pizzą gigant (z jakiejś pizzerii na mickiewicza). no nic to, zmykam

reklama
ale mam zapieprz...
dwie pralki wyprane, umylam dwa okna, wysprzatalam sypialnie i koncze salon, ale schnie mi podloga i chwila przerwy...
Basia zaliczyla pierwszego guza na glowie, hukła się w komputer...biedactwo moje kochane!
zaraz wraca maz a ja ide konczyc sprzatanie!
wpadne potem jeszcze...

Do góry