Guziczek87
Pracująca mamuśka
ilonka a takie kruche ciasteczka i jeszcze czekoladę z tym "dmuchanym" ryżem pyszotka jak nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wcale nie bolitej Juluia bo Ci walne zaraz!!! przestan mnie straszyć!!!!!!!!!!!!!!!!
Skrzat910 mmm bomba rumowa to nie ale ciasto z galaretką mmm. tej a sama robilaś? powiedzcie mi co zrobic zeby galaretka nie wlala mi sie pod spod ciasta? za kazdym razem mam to samo ze gdzies dziurą mi ucieknie i po placku;(
A tam marnujeskrzat910 ty to się marnujesz na tym forum dzieciakowym ty to lepiej zapisz się do kuchcików jakichś bo tylko nam smaka robisz:-)
Bombe kupiłam a ciasto zrobiłam ale z mrożonek niestety. A z galaretką to tak jak dziewczyny piszą żeby była taka pół tężejąca.tej Juluia bo Ci walne zaraz!!! przestan mnie straszyć!!!!!!!!!!!!!!!!
Skrzat910 mmm bomba rumowa to nie ale ciasto z galaretką mmm. tej a sama robilaś? powiedzcie mi co zrobic zeby galaretka nie wlala mi sie pod spod ciasta? za kazdym razem mam to samo ze gdzies dziurą mi ucieknie i po placku;(
jejku że wam się chce tak po nocy siedzieć kobiety;p
a ja sie ostatnio bałaganiara zrobiłam...mam naloty jak np. wczoraj zeby wszystko ogarnac.
Jednej rzeczy nie cierpie i zawsze mi trudno sie wziac...sprzatanie garderoby ;-(
Ale Wy wieczorem piszeciepotem rano mam nadrabiania;-)
przez jedna osbę wczoraj na ttrolla poszłam:/
no a w nocy był jednak kebab w postaci tortilli![]()
![]()
nie wierze tutaj cisza nastała hahahha