reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hej ja całe popoludnie przespałam z Adasiem.. od 15 do 18.30 :-D

teraz mega maruda mu się włączyła, nie ma to jak dziecko musi wszystko mieć, bo jak nie to foch.. ;p
ale ja się nie dam :-D

M. auto naprawia, jutro mi daje i wio do dziadków :-)

może macie jakieś pomysły na prezent dla babci na ur? bo kurcze myślę i myślę i nic nie wymyśliłam..

To może jakieś ręczniki, coś ceramicznego do kuchni, apaszkę , szal, albo jakieś witaminy ?hmm zawsze mam problem z prezentami :/

ooo jak fajno, nie musiałam się dziś napocić z czytaniem ;) chociaż z drugiej strony... chyba jednak wole jak lecicie z postami, zawsze coś się dzieje, a tak... nuda ;p no ja dziś spedziłam całyyyy dzień w domu, oglądałam film i takie tam :/ z chęcią coś bym porobiła, posprzątała jak tutaj niektóre z was, ale z moją terrorystką to raczej trudna sprawa :) mnie zawsze wena na sprzątanie bierze w niedziele... nie wiem czemu ;) do tego się wczoraj wieczorem i dziś rano powkurzałam troche, ale co tam takie emocje też się czasem przydadzą ;) ogólnie to głodna jestem i myśle co by tu wysmyczyć na kolacje :) a wy co porabiacie?

a co do prezentu to Skrzat ma racje, super prezent, my taka ramke, nawet niedrogą kupilismy moim tescia na swieta, bardzo sie spodobala :)

na-tuska no chyba chciałam napisać hurrraa :-) że mam wolne

owoce z książeczki to tylko ciocia ma jej wyjadać :-) cały czas nadawała że chce do cioci :-) teraz padła i śpi :-)

reklama
Do góry