reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

artystyczny nieład.. jak to ładnie brzmi... tylko jak wygląda.. :-D

spadaj, jeszcze nie widziałaś:-p

ide kolorystycznie pranie wieszac :p

hehehe chciałabym to zobaczyć!! zwłaszcza naczynia ustawione alfabetycznie:-p
chociaż ja mam schizę żeby koszulki na suszarce wisiały obok koszulek a skarpetki razem ze skarpetkami;-)

spadam muszę być wypoczęta żeby mieć siłe dla swojego dziecka i móc sie nim zajmować...patrzeć, bawić... itp a nie siedziec na forum:p ;)
ps. wtajemniczeni wiedzą:)):*

co za wredna małpica :-D
a ja posiedzę:-p dziecko mi śpi, chyba mnie nie kocha:-p

siet deszcz pada, a ja chciałam jutro pranie wielkie na balkonie wywiesić (wcale nie alfabetycznie:-p)
idę spac w takim razie...

reklama
No pięknie, nie dość, że zamykam to i otwieram forum :p chcecie klucze?? :D
Sebastian od jakiegoś czasu przestawił sobie zegarek i wstaje ok 7:30 a nie o 9 jak dotychczas... Chyba skończy się siedzenie po nocach ;)
Miłego dnia dziewczynki, mimo pogody ;)

dzień dobry :) padaaa buuuuu ;( Tygrynka ooo to coś nas łączy, bo moja mała też przestawiła sobie zegarek :/ zawsze spała do 8h a teraz 5:30 :| albo 6... masakra, jak w nocy wstaje na karmienie a później jeszcze wstaje o bladym świcie to byś musiałą mnie teraz widzieć... jak spod mostu wyglądam ;p ehhh czuje, że od tego niewyspania się postarzeje na maxa ;p dobrego dnia wszystkim :)

uch to już w ogóle wcześnie...
mi młody lezy teraz na kolanach i bawi się moimi włosami :D ale czuję że idziemy zmienić pieluchę :D

no moją m ululał i śpi w naszym łóżku a ja wcinam makrele na śniadanko :D chyba dzisiaj pozostaje włączyć jakiś fajny film, pod kocyk wskoczyć i leżeć cały dzień :D ehh marzenia :)

jejku że wam się chce tak po nocy siedzieć kobiety;p

Co do torebek to ja lubię wydać więcej nie wiem taki ma fetysz i już.. uwielbiam tytki z Zary, aldo i esprita ale muszę przyznać że ja niestety za bardzo nie dbam ( wtedy jest pretekst żeby kupić nową) a jak już jakaś mi się znudzi to wydaje.

Co do sprzątania to nie lubię ale wiadomo jak jest syf to ogarniam ale bbbaaaaaardzo mi się nie chce;p

Oj Zośka zrobiła co nieco w pieluchę spada.

Julia Wielkopolska Giełda Odzieżowa na głogowskiej. :-)

czasami jak się trafi na dzien, to na wgo mozna tanio duzo rzeczy dostac, a czasami z pustymi rękoma się wychodzi.. na zimę tanie płaszcze zawsze mają..
ale tam to już z dobry rok nie byłam.. kasy i czasu brak..

ha a ja mowilam o gieldzie na kopaninie ...giełda z bielizna rajrtopami itd :) trzeba miec firmę niestety...

witojcie :)

torebek mam kilka ale jedna katuje juz drugi rok, ze skory:) jest boska wszystko sie miesci...jedna mam czerwona pikowana ze Stefanela i malam raz...ja jestem maniak okularów a ostatnio zegarki mnie kręcą :)

a ja... wstyd się przyznać, ale mam dwie torebki aby, które nosze, bo w szafie może leży z 5 :(( jakoś mnie to nie kręci, a że dbam o takie rzeczy to wyglądają jak nowe, a co do sprzątania :) to uwielbiam :D ale to przez moją siore, bo ta to jest pedantką :| i coś mi zostało po tym jak z nią mieszkałam :) ale tak jakoś zawsze przy sprzątaniu się rozluźniam :) hehe powiecie, że chora jestem

a ja sie ostatnio bałaganiara zrobiłam...mam naloty jak np. wczoraj zeby wszystko ogarnac.
Jednej rzeczy nie cierpie i zawsze mi trudno sie wziac...sprzatanie garderoby ;-(

reklama
dziendoberek:)
Basia juz buszuje, chociaz dzisiaj dwie gleby zaliczyla i jakas marudna, ale rwanie selgrosowych ksiazeczek reklamowych lub jakichkoliwek nalezy do rozrywki ktora zawsze uspokaja:-)
Ja na chwilę, bo trzeba dzis sie wzsiasc za porzadki, sypialnia wzywa, zmiana poscieli,wywiesic, wlaczyc pranie, jakby nie padalo to i okno bym przeleciala, ale najpierw mloda musze uspic kolo 10 by miec 2 h na to:)
Co do torebek to ja tez mam sporo, ale jakos jak zaczne nosic jedna to z nia trwam kilka tygodni, potem zmiana i z kolejną:) Ale jak mi coś wpada w oko to kupuję! Solar ma fajne torebki, ale niszczą się szybko jak za taką cenę;/w factory mozna je kupic nawet w dobrej promocji!

Do góry