reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam z rana:)

no nocka taka sobie, malej goraczka dobijala do 39:-( o 4 rano sie oby=udizal i gadulec jej sie zalaczyl po jakims czasie zasnela ze mna w lozku i tak do 7 z przerwami i budzeniem sie:( jestem emga nei wyspana i glowa boli:-(

Rikapa,Julia głowa do góry keidys musi byc lepiej:) u mnie tez nie jest za dobrze tym bardziej ze kasa sie mnei tez nie trzyma:dry:

jezeli chodzi o ciuchy to ja cos tam kupuje malej na przecenach glownie, albo w lumpkach bo sa fajne i mal ozniszcozne ubranka i duzo dostalam od dziewczyn:) nie ciotka???:-)

teraz mala mi maruda wiec dzisiaj nie popisze.....

uciekam moze potem wpadne jak mala pojdzie w kime:)

reklama
Hej!
Wczoraj sie zawinełam wcześniej spać i ledwo przyłożyłam głowe do poduchy to już odleciałam. Przynajmniej sie wyspałam. Ale dzisiaj sie źle czuje przez pogode. Zawsze mnie reumatyzmy męczą jak jest deszczowo. Trzeba jednak zebrać dupke i zabrać sie na obiad.

a ja sie ostatnio bałaganiara zrobiłam...mam naloty jak np. wczoraj zeby wszystko ogarnac.
Jednej rzeczy nie cierpie i zawsze mi trudno sie wziac...sprzatanie garderoby ;-(
OOO i możemy sobie podać ręke. Ja też sprzątam przed nalotami a garderobe bardziej ukrywam niż porządkuje.

Co do torebek to ja jestem fanką torebek a najbardziej lubie te takie baaardzo pojemne.

Dzień dobry!

Ale Wy wieczorem piszecie:szok: potem rano mam nadrabiania;-)
Ja ciągle "chirurgów" oglądam i nie mogę się oderwać :-)
Od rana byłam na badaniu krwi zmokłam jak kura bo nie wzięła parasola. Teraz się biorę za sprzątanko, bo ostatnio zaniedbałam chatkę :/ Dziś na poprawę humoru z kumpelką idziemy na sushi :-) po prostu uwielbiam.

Miłego dnia babeczki!

Ilonqa tą torebke kupiłam na giełdzie odzieżowej jest od Cartiera...
jedna laska miała box z takimi rzeczami ale słyszałam, ze sciagneli jej dwa razy towar nie wiem jak teraz jest musze jechac obczaic
czekam na kumpele nie lubię jak ktoś się spóżnia :[

a ja właśnie co wstałam :-D i jak tak patrzę na pogodę to tyłka nie chce mi się ruszać z domu..

dzwoniłam do M. i jak naprawi auto, to na cały tydzień da mi je, więc nie będę musiała tyle śmigać mpk, a ostatnio sporo spraw zebrało się, żeby pozałatwiać..

no a w nocy był jednak kebab w postaci tortilli :-D :-D hyh siostra stawiała, to skorzystałam, ale taka wymęczona jestem, że jeszcze bym sobie pospała :-)

teraz tylko rozkminiam, czy jechać do dziadków, czy pojechać dopiero na urodziny babci..

no nic.. później wpadnę!

hej aja się witam już z kawką i ciasteczkiem:p

Ilonka jak niewyraźnie to rutinoscorbin weź;p haha
Asiu heheh dokładnie na przecenach zawsze się coś fajnego upoluje a w lumpkach to czasami są rewelacyjne ciuszki ale to trzeba iść w dzień dostawy bo tak to kaszanka zostaje;/ a ja lubię wydawać ciuszki wiadomo co nieco sprzedam ale dużo też oddaję(np Asi:p) bezinteresownie w sumie jakoś sprawia mi to przyjemność:)

Co do kurtek i kombinezonów to wszystko zależy jak bardzo mi się podoba, jak bardzo no to pewnie kupię mimo ceny ale mam swoje granice oczywiście:) ... teraz kupiłam Gluca za 120 pln i jest ok mimo że Zosia go do tej pory miała na sobie może z 5 razy;p

witam

Ja dopiero do kawki zasiadłam:tak: i kurcze zapomniałam w przychodni dac znać o recepte na mieszanke dla Natusia ale nic mam jeszcze 4 puszki to w poniedziałek sie przejde:tak: bo dzisiaj pogoda do bani:wściekła/y:

Hello :-)
Nadaję z pracy więc szybciutko :-)
Kocham torebki okulary i zegarki i bronzoletki hihi właśnie szukam torby dużej przekładanej przez głowę :-) znalazłam super w Esprit ale cena 250pln ciut za wysoka :-( zatem buszuję po allegro.
Co do sprzątania to lubię mieć czysto ale teraz to tak ogarniam tylko w salonie plac zabaw mam, sypialnia zagarnięta przez dziecia ;-) więc trochę wyluzowałam z porządkami :-) ale też mam bzika na punkcie równo rozwieszonego prania ( wieszam tylko ja !!! małż się do tego nie nadaje ) w zasadzie mogę powiedzieć że u mnie podobnie jak u Tygrynki panuje artysy nieład.
Uciekam bo pacjenty przyszły :-p

reklama
hehehe ilonka nie na długo..
ja moją kawkę dopiłam ciacho zjedzone a teraz obmyślam plan jak dostać się do sklepu..;/ czy Zosię pod pachę z wózkiem czy jak;/ po ryż muszę iść bo teraz się zorientowałam że nie mama sałatkę robię dla Asi:)

Zosia wstała ;/ koniec wolności

Do góry