reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

kebab o 2h w nocy? powaliło? taka to se pożyje. ja tu przy zimnej herbacie siedze:p
ale za to chipsow sie objadalm znowu jutro mi wywali...
Może i powaliło, ale łączę przyjemne z pożytecznym i tak siostra za paliwo placi, wiec na kfc 5zł to niezubożeje aż tak ;p a przynajmniej śniadanie z głowy bede miała :laugh2:

edit. sorki ze jeden pod drugim.. zapomniało mi się :/

reklama
o właśnie, kiedyś się zastanawiałam czy warto tam kupić...
:-D

ja widziałam najpierw u kuzynki i potem sama zdecydowałam, że sobie zamówie i jestem zadowolona , moją ukochaną mam od 3 lat właśnie z stamtąd i nie jest zniszczona, bo generalnie lubie obejrzeć towar zanim kupie.

Brzoskwinka kebab nie masz za dobrze.

Ilonka ja nie mogłabym tak jak ty ja też przywiązuje się do rzeczy jak tygrynka i zawsze jakaś wymówka żeby rzecz zostawić

Ja to tez pedantka jestem, mam wszystko w szafie poukłądane, poskładane... no i sezonowo rzeczy trzymam. lato zimą w kartonach schowane i na odwrót. :-) nie lubie nadmiaru niepotrzebnych rzeczy. dlatego wszystko co wiem, ze moze sie przydac spakowane, ale pod ręką :-)

edit.
spoko jak bede na wiosne robic porzadki w szafie Filka to Ci dam znac:)

no to wtedy już na pewno na wioskę do Ciebie wpadnę :-D

Ostatnia edycja:
ja to jestem walnieta pod wzgledem czystosci
nie wiem jak moj wytrzymuje...ze mna. nie lubie miec poupychane cos w szafie, nawet w kartonach nie lubie miec duzo. zawsze co jakis czas robie porzadki i stwierdzam ze to mi niepotrzebne a tego nie uzywamy a to zle stoi, a tu jest cos na dnie to juz wyrzuce.. naprawde ja to jestem walnieta. drugiej takiej nie ma:p
nawet na suszarce do naczyc nie moga byc za dlugo naczynai. musi byc wszystko pochowane. pranie rozwieszone koszukla przy koszulce, skarpietki na jednym drucie na drugim gacie hahhaha
walnijcie mnie w łeb:p

powiem tylko jedno... NIE JESTEŚ SAMA :-D

pranie, naczynai.. mam to samo :-D

ale ja za to często robię przemeblowanie w pokoju :p jakoś tak mi odbija.. średnio raz dwa razy w miesiącu.. jak mam mega doła lub wściekliznę i musze się na czymś wyładować..

reklama
ja spadam spac do jutra. jesli wstane:p
nie budzic mnie przed 10h:p

spadam muszę być wypoczęta żeby mieć siłe dla swojego dziecka i móc sie nim zajmować...patrzeć, bawić... itp;)
heheh jakbyśmy my nie zajmowały się swoimi dzieciaczkami :p

dobranoc Trolku :*

dobra ide spać.. jeszcze nie wiem co mnie czeka tej nocy :p

miłych snów!

Do góry