reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

W H&M są fajne skarpetki z antypoślizgowe ale za ile nie wiem ,
ja ostatnio trafiłam na fajne wyprzedaże w tym sklepie np sukieneczka kosztowała 39, 90 a po przecenie 10 zł , na gwiazdkę też tam zrobiłam zakupy , kaszkiecik dla dziewczynki 29, 90 - przecena 5 zł :) bluza super ciepła pod spodem polarek z 60na 30 takze warto patrzeć na przeceny , ja dostaje większość ciuchów po szwagierce ale oddaje bo ona chce mieć drugie dziecko :0

reklama
W H&M są fajne skarpetki z antypoślizgowe ale za ile nie wiem ,
ja ostatnio trafiłam na fajne wyprzedaże w tym sklepie np sukieneczka kosztowała 39, 90 a po przecenie 10 zł , na gwiazdkę też tam zrobiłam zakupy , kaszkiecik dla dziewczynki 29, 90 - przecena 5 zł :) bluza super ciepła pod spodem polarek z 60na 30 takze warto patrzeć na przeceny , ja dostaje większość ciuchów po szwagierce ale oddaje bo ona chce mieć drugie dziecko :0
no wlaśnie to najbardziej w H&M uwielbiam te ich mega przeceny :-D można naprawde wiele kupic i mało wydać.

no to musze się wybrac do reala bo m dzisiaj kupił w atu:tak:
w pepco też mają duży wybór skarpetek :-)

ja skarpeciochy mam z gieldy...mamuska mi przywozi jak jedzie cała wielka torbę a i tak potrafie isc do h&m i kupic jestem skarpetowym maniakiem:-D

oj mulonko mi sie włacza....

no nic girls do juterka spokojnej nocki wszystkim

ja właśnie w marcu na giełdę chce jechać. na wiosnę się obkupić, bo tam taniocha.. zawsze szaleję z torebkami, ale jest różnica, bo na giełdzie torebka ok.5-20zł a w sklepach te same 100-120 :p

Marcia dobranoc :-)

Julia Wielkopolska Giełda Odzieżowa na głogowskiej. :-)

czasami jak się trafi na dzien, to na wgo mozna tanio duzo rzeczy dostac, a czasami z pustymi rękoma się wychodzi.. na zimę tanie płaszcze zawsze mają..
ale tam to już z dobry rok nie byłam.. kasy i czasu brak..

a ja sie strasznie szeroko usmiecham do Brzoskwinki (o tak ---> :D) żeby wzięłą mnie ze sobą bo nigdy nie byłam na gieldzie a same dobre rzeczy o niej słyszalam ;)
a za torebkami tez szaleje... moj maly bzik :D

reklama
a ja sie strasznie szeroko usmiecham do Brzoskwinki (o tak ---> :D) żeby wzięłą mnie ze sobą bo nigdy nie byłam na gieldzie a same dobre rzeczy o niej słyszalam ;)
a za torebkami tez szaleje... moj maly bzik :D
To moze i mnie weźmie;-)

Zmykam wziąć tabletke bo głowa mnie coś rozbolała:-( i sie położe

Dobranoc

Do góry