reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

a moja od wczoraj mówi że ona chce do cioci i do dzieci :-)
ooo.. Ritka :-) potrafiła się zająć młodszymi kolegami :-D
Mama86 ja też nie znam dziewczyn w realu ale wtrącam się w zdania i jakoś mnie nie przepędziły :-D
są bardzo miłe i też uczę się jak ty poruszać na forum
i prawidłowo. nikt przecież nie narzuca niczego, tylko dobrze radzimy :-)
strzeż się, bo nie znasz dnia ani godziny:-p

oczywiście żartuję! w ogóle ja mam czasem porabane poczucie humoru i mam nadzieję, że nikogo nie urażę! a jakby co - odgryzać się :-p
ja tez czasami tak mam ;p
ale jestem padnieta...
dzisiaj mialam mega powera
wrocilismy do domku zjadl obiad i do babci pojechalismy. Teraz Ł. ma gosci ale pierdziele nie idę ;-) musze dkonczyc licencjat nie chceeeeeeeee jutro do szkoły do promotora niech to zatwierdzam termin i narka koniec szkoły bo czuje presje ze strony wszystkich na obrone :/

laski ja proponuje spotkac sie nad Maltą na spacerek to takie miejsce najlepsze mi sie wydaje...na cytadele tez mogę ale w nast tyg proponuje wszystkie watki spotkaniowe juz przenosic do tego tematu spotkanioego co istnieje bedzie łatwiej

Was tez miło było poznać...:)
ja byłam dzisiaj obserwatorem :p Niko tez hehe

ps. ja czekam na imprezkę :>

1. znam ten ból z licencjatem. w domu mnie tez ciągle męczą o to.. ale co tam. ważne, żeby się obronić :-)
2. no Marcia dzisiaj to dopiero na kawce trochę się rozgadałaś :-)
3. impreza? no my wszystkie nie możemy się doczekać :-D
4. a o wątku spotkaniowym tez już chyba z Iloną o tym gadałam, że właśnie trzeba tak zrobić, żeby było wszystko jasne :-)

reklama
comnie podkusiło zeby samej targac to wszystko? :wściekła/y: na 2 razy musiałm obleciec :wściekła/y:

no nic uciakam dalej robic :p

swoja droga kolezanki tak blisko byłyście trzeba było na kawe wpasc :p:p:p
na kawke czy pomóc posprzątać?:-D ale byśmy szybko wysprzątały wszystkie:-D
ale jestem padnieta...
dzisiaj mialam mega powera
wrocilismy do domku zjadl obiad i do babci pojechalismy. Teraz Ł. ma gosci ale pierdziele nie idę ;-) musze dkonczyc licencjat nie chceeeeeeeee jutro do szkoły do promotora niech to zatwierdzam termin i narka koniec szkoły bo czuje presje ze strony wszystkich na obrone :/

laski ja proponuje spotkac sie nad Maltą na spacerek to takie miejsce najlepsze mi sie wydaje...na cytadele tez mogę ale w nast tyg proponuje wszystkie watki spotkaniowe juz przenosic do tego tematu spotkanioego co istnieje bedzie łatwiej

Was tez miło było poznać...:)
ja byłam dzisiaj obserwatorem :p Niko tez hehe

ps. ja czekam na imprezkę :>
Ja jak mam byc szczera to wole malte od cytadeli. cytadela ok ale jak będzie cieplej. Ale postaram sie dostosować do większości:tak:
An mnie tam skierowali z Małą zaraz po wyjściu ze szpitala bo z racji wcześniactwa mogą być jakieś problemy z rozwojem. Kiedyś były bilanse a teraz oceniają rozwój. Sprawdzają co i jak robi, czy sie kula i jak, czy prosto trzyma główke, czy nie ma napięcia mięśniowego. Póki co (tfu tfu) jest wszystko prawidłowo.

Kozaczino zdrówka dla córci. E-cioteczka mocno całuje chore uszko.

MamaGabi czekam na wieści o terminie :D
a w którym tygodniu się urodziła?

julia - masakra, ale nerwów musiało być ... szkoda, że się nie poznałyśmy ale będzie pewnie jeszcze okazja .

Luli znowu cieknie z uszu :wściekła/y: oby szybko przeszło bo nie chce jej znowu ze żłoba zabierać

co to znaczy, że cieknie z uszu?

Mama86 - jak masz jeszcze pytania odnośnie alergii śmiało pytaj mnie na priva :)
spoko nic się nie przejmuj nikt nie chce nikogo na forum urazić jedynie co to podpowiedzieć :) gdzie są informacje .

'jak zostać królem" też słyszałam , ze dobry a ktoś oglądał już "czarny łabędź" ? ja szykuje się na wyjście na Sanctum

Impreza ? Kiedy ? Gdzie ?

Buziaki idę spać .

Brzoskwinka bo ja na początku obczajam "teren" i mało mówię potem z górki ;-)
Ja chetnie bym się jeszcze wybrała na ten plac zabaw co byłyście w ogóle takie spotkanie w gronie dzieciaków to dobrze robi naszym dzieciakom no i Nam he he ;-)

Poziomka Czarny Łabędz podobno fajny i Turysta tez, musze nadrobic kinowe zaległości a

no ale zobaczcie :D zadałam pytanie i od razu zapytałam czy oglądałyście wiadomości? czyli no wiecie... zaczęłam nowy temat... znaczy się no chciałam się tym podzielic z Wami czyli znaczy to, że nie zamknelam sie w jednym temacie... omg dobra, chyba rozumiecie moj tok myslenia teraz hehe ;p ;p ;p fajne laski z Was i mozna sie z Wami dogadac, an82 milo wiedziec ze nie jestem sama, ale Ty tez dolaczysz w koncu, a ja bede rodzynkiem :) ogolnie to mi głowa peka dzisiaj, meza wygonilam na spacer z mala popoludniu, mowie sobie, odpoczne to zanim cos zrobilam to juz wrocili, tak ten czas leci :( nic chyba pojde spac, dzisiaj znowu nabroilam to trzeba sie zwijac hehe :p odezwe sie jutro i zapytam o alergie :p zartujeeee!!! trzymajcie sie, milej nocki :D

2. no Marcia dzisiaj to dopiero na kawce trochę się rozgadałaś :-)
4. a o wątku spotkaniowym tez już chyba z Iloną o tym gadałam, że właśnie trzeba tak zrobić, żeby było wszystko jasne :-)

2. no to żałuję że szybciej nie zjadłyśmy :p
4. ze mną też gadałaś :p

na kawke czy pomóc posprzątać?:-D ale byśmy szybko wysprzątały wszystkie:-D

hehe no ja bym się upewniła przed tą kawką ;)
możemy i na Malcie i na cytadeli bo robi się porówno z dojazdami dla wszystkich ;) czyli następne rozmowy spotkaniowe w odpowiednim wątku, ok dziewczyny??

Julia na przełomie 33tyg a 34tyg czyli 6 tygodni przed terminem. Ale ani chwili nie leżała w inkubatorze i dostała w 1minucie 5pkt bo nie oddychała ale jak podali tlen i sie sztachnęła to w 3 minucie dostała 9pkt. Zdrowa silna bestia!

Ja też nie moge sie doczekać wiosny i momentu kiedy poznam was wszystkie bo część już miałam przyjemność poznać.

Brzoskwinka bo ja na początku obczajam "teren" i mało mówię potem z górki ;-)
Ja chetnie bym się jeszcze wybrała na ten plac zabaw co byłyście w ogóle takie spotkanie w gronie dzieciaków to dobrze robi naszym dzieciakom no i Nam he he ;-)

takie wyjście do aktiva proponuję min. raz w miesiącu :-) 15zł/h to nie majątek,a ile frajdy :-)

reklama
Skrzat910 to moze tak zoabcze keidy moj maz bedzie mogl ozstac z gabi i zadz najpierw do tego studio zapytam sie o terminy i dam znac jak cos tylk oze dopiero po weekendzie narazie nie mam glowy do tego oki?

kurde ja tez tu poruszalam jakies tematy o kupkach etc.... bede musiala sie bardziej pilnowac i szuakc konkretnych watkow tylko ze wiecie laski lepiej zapytac mi sie was niz mam "obcych" sie pytac:) hehehehe;-)

oki mykam juz spakulkac:)

ps. pojechalysmy z Guziczkiem wieczorkiem na male zakupki,bandytka moja zostala z tatusiem,wrac do odmku a ten mo mowi ze ryk byl.... mala wariatka do mamy chciala:) taki mamy cycek z niej:) eh....

Skrzat910 napisz jutro jak po wizycie w tym centrum dziecka tak?

Do góry