Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
ooo.. Ritka :-) potrafiła się zająć młodszymi kolegamia moja od wczoraj mówi że ona chce do cioci i do dzieci :-)

i prawidłowo. nikt przecież nie narzuca niczego, tylko dobrze radzimy :-)Mama86 ja też nie znam dziewczyn w realu ale wtrącam się w zdania i jakoś mnie nie przepędziły
są bardzo miłe i też uczę się jak ty poruszać na forum
ja tez czasami tak mam ;pstrzeż się, bo nie znasz dnia ani godziny
oczywiście żartuję! w ogóle ja mam czasem porabane poczucie humoru i mam nadzieję, że nikogo nie urażę! a jakby co - odgryzać się![]()
ale jestem padnieta...
dzisiaj mialam mega powera
wrocilismy do domku zjadl obiad i do babci pojechalismy. Teraz Ł. ma gosci ale pierdziele nie idę ;-) musze dkonczyc licencjat nie chceeeeeeeee jutro do szkoły do promotora niech to zatwierdzam termin i narka koniec szkoły bo czuje presje ze strony wszystkich na obrone :/
laski ja proponuje spotkac sie nad Maltą na spacerek to takie miejsce najlepsze mi sie wydaje...na cytadele tez mogę ale w nast tyg proponuje wszystkie watki spotkaniowe juz przenosic do tego tematu spotkanioego co istnieje bedzie łatwiej
Was tez miło było poznać...
ja byłam dzisiaj obserwatoremNiko tez hehe
ps. ja czekam na imprezkę :>
1. znam ten ból z licencjatem. w domu mnie tez ciągle męczą o to.. ale co tam. ważne, żeby się obronić :-)
2. no Marcia dzisiaj to dopiero na kawce trochę się rozgadałaś :-)
3. impreza? no my wszystkie nie możemy się doczekać

4. a o wątku spotkaniowym tez już chyba z Iloną o tym gadałam, że właśnie trzeba tak zrobić, żeby było wszystko jasne :-)