reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ja tez ide teraz juz na serio:) ale za duzo mnie nie bylo i nadrabiam w necie:p
Marciaa ja o Czarnym Łabędziu słyszałam duzo opini zarówno bardzo negatywnych jak i bardzo dobrych. Ponoc film właśnie budzi skrajne emocje. Ale sie wybierzemy bo mój zet jest fanem Natalie Portman. Zarówna Łabędz jak i król mają nominacje do Oscara..król nawet 12, a Łabędz w sumie nie wiem ile:p

reklama
Tygrynka no jak dla mnie to tez ta opcja całodniowa jest lepsza.. bo zanim ja się wybawię to też trochę minie :rofl2:

Julia.l hehe no pewnie, teraz to i tak Botanik zamknięty :p a cytadela cały rok jest ok :-)

jak komus nie szkoda kaski to moze isc do kina ja nie polegam na opinii innych bo na tym roznie sie wychodzi wole sama się przekonać ;-)

kurcze wypiłam lampkę wytrawnego wina i mnie zemdliło:/

w ogole bładziłam na tym parkingu musialłam sie wracac auta nie mogłam znalezc...a wyjazdy sa tak ciasne ze bałam sie ze pierdykne w sciane przy zjazdach

moim skromnym zdaniem, nawet jak dyskusja sie zmieni w jeden dzien o kupce czy siusiu czy materacach czy co tam komu jeszcze przyjdzie do glowy to chyba nic sie nie stanie cooo?? to jest oczywiście MOJE SKROMNE zdanie... wy gadacie ciagle o miejscach, spotkaniach i mi to w ogole nie przeszkadza, ani innym też (mimo, że inni to Wy ;p)... a to tutaj watek głowny ;p i po co wam otwierac nowy... bedziecie tylko tam siedziec znowu ;p hihi ;p idee

No wiesz wystarczyło by tam wpuścić moich łobuzów Oni uwielbiaja sprzatać:tak:

to ja też mogę ich wypożyczyć?? bo w piatek gości mamy :-p
a serio to jakich łobuzów?? oni tacy grzeczni byli!!

Tygrynka no jak dla mnie to tez ta opcja całodniowa jest lepsza.. bo zanim ja się wybawię to też trochę minie :rofl2:

Julia.l hehe no pewnie, teraz to i tak Botanik zamknięty :p a cytadela cały rok jest ok :-)

heheh no fakt, zanim TY się wybawisz:-D
a Botanik zimą jest zamknięty?? nawet nie wiedziałam...

reklama
w ogole bładziłam na tym parkingu musialłam sie wracac auta nie mogłam znalezc...a wyjazdy sa tak ciasne ze bałam sie ze pierdykne w sciane przy zjazdach

dlatego ja parkuję zaqwsze na dole bo nigdy sie na raz nie wyrabiam na zjazdach:-D

Tygrynka to Ty promujesz cytadele a ja malte :p

dobra to się podzieliłyśmy:-D może nam Poznań zapłaci za promocję??

wy gadacie ciagle o miejscach, spotkaniach i mi to w ogole nie przeszkadza, ani innym też (mimo, że inni to Wy ;p)... a to tutaj watek głowny ;p i po co wam otwierac nowy... bedziecie tylko tam siedziec znowu ;p hihi ;p idee

toteż od następnego spotkania przenosimy się z tym tematem na Spotkania poznańskich mamusiek (który już istnieje:-p)

Ja czekam aż M z pracy wróci bo ma mi loda kupić:-D

też bym czekała:-D

Do góry