reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Leyna -zdrowka,ja na gardlo polecam Tantum Verde
Jarzebinka - takie wpadki beda sie jeszcze zdarzac,nawet wtedy gdy juz niby ta sprawa bedzie opanowana.Tez chetnie wybralabym sie za miasto...

A tym czasem bede w domu.Zuzia jest taki zdehclaczek ,ze szok.Normalnie az sie boje o nia,sa chwile ,ze slanie sie na nogach,wyglada jakby dostala wysokiej temperatury,a le jej nie ma jak sprawdzam.Dobrze,ze uczulenie jej zeszlo.Jutro tez samam w domku,bo maz w pracy:baffled:.

Ide odgruzowywac chate.
BIEDRONKA,Slowiczek???????????????????????????
Pozdrowki

reklama
a mam pytanie, po jakim okresie nauki Wasze dzieciaczki zaczęły wołaś siku mając pieluchę na pupie? bo mój Kacper mnie wczoraj zaskoczył, byliśmy na zakupach i na spacerze i zawołał si mając pieluchę ( 2x) i bardzo spodobało mu sie sikanie na trawę, popołudniu byliśmy u koleżanki i też zawołał mając pieluchę, i tak sie zastanawiam czy to przypadek czy dobre początki na odrzucenie pieluchy( intensywna nauka chodzenia w domu bez pieluchy trwa od 5 maja), ze 4 razy byliśmy na krótkim spacerze, też bez pieluchy, więc może już wie o co chodzi i nie zrobi w pieluchę? :-D

a wogóle dziewczęta :zawstydzona/y: to coś sie cichutko zrobiło :wściekła/y: napiszcie jak Wam mijają te letnie dni jeszcze tej wiosny :happy::-p:-:)tak:;-):-):laugh2::-D

Ja sie melduje,ze zyje,ale czy przezyje najblizsze dni....:baffled:..hyhy,taki zarcik,calymi dniami jestem zajeta.Dzis dopiero teraz wlaczylam kompa.Zuzia chodzi juz do przedszkola,ja kursuje na to moje 3 pietro w ta i spowrotem i boli mnie gardlo:baffled:,bede chora.Nie wiem co mi jest ostatnio,ze tak choruje:dry:.
Co jeszcze?Zuzia ma ostatnio okres swira-marudzenia i jeczenia:baffled::eek::sick::wściekła/y:
Hania ma sie dobrze,ma apetyt,humor/czasem nie i w kolko rozrzuca lub pluje mi jedzeniem po kuchni,bo to fajna zabawa.

pozdrawia Katka

Jarzebinka czy ty byłaś ostatnio na placu w kapeluszu przeciw słonecznym.? Pytam bo była tam kobeta łudzącą do ciebie podobna ale nie byłam pewna czy to ty, a najlepsze z e miała synka więc zgupiałam. Jeśli to byłaś TY to przepraszam ze nie zagadałam ale nie poznałam cie po prostu.
Nam ciepłe wrecz gorące dni mijają u nas na ogrodzie, bo mamy prawie cały dzień cień, mała bawi sie i biega a ja mogę sobie chwilkę usiąść.
Dzisiaj będą nam robić płot na ogrodzie, śmieję sie że robimy wybieg dla małej:), to w sumie dla jej bezpieczeństwa i dla naszego komfortu chcemy się troszkę oddzielić od sąsiadów bo jesteśmy wdoczni jak na dłoni
Poza tym miło spędziłam dzień mamy, byliśmy rodzinnie u moich rodziców na działce, byli też moi teście i mój brat z rodzinką. Było super odpoczęłam Sandra siedziała pół dnia w wodzie i była szczęślwa. Chodziła bez pieluchy i jak robiła siku to niewiedziała co sie dzieje, zrobiłam błąd ze nie wzięłam nocnika no ale cóż. Było wesoło.

Niewiem jakie buciki mam kupić Sandzi tzn sandałki takie typowe czy z zabudowanym trochę przodem, obawiam sie ze w sandałkach może zachaczyć o cos i zedrze sobie paluszki. Moze jestem przewrażliwiona a napewno niedoświadczona a może nie doceniam mojej córci:)

Ale sie rozpisałam Pozdrawiam

Katko nie choruj :tak:

jarzebinka gratuluje Kacperkowych postępów w niesiusianiu w pieluchę :tak:

zastanawiam się czemu uciekła nam Biedronka z wątku, skoro widać ją na innych wątkach :no:

pozdrawiam dziewczyny ciepło :)-p) i zmykam popracować

katasia, widocznie mam sobowtóra, ale to nie ja, my teraz rzadko chodzimy na ten plac, z regóły dopiero ok. 17.30, jest tak gorąco, że nie chce mi się iść tak daleko, więc częściej idę koło domu, mniejszy plac ale za to bliżej ;-)ja kupiłam sandałki z otwartym przodem :happy: razem z sandałkami kupiłam też adidasy, które tak spodobały się małemu, że najchętniej szedłby w nich spać, teraz muszę się nieźle nakombinować aby mu je ściągnąć :-D

Milego dzionka ;-):cool2::-):laugh2::cool2:

Katasia - ja mialam takie i takie sandlaki i uwierz mi jak ma sie cos stac to i tak sie stanie.Najwazniejsze,zeby nie byly ani za duze ani za male.

Leyna - dzieki:-)

Obywatelko BIEDRONKO,prosze sie odezwac TUTAJ,bo jak dorwe na gygy,to dam nagane;-):cool2:.O innych watkach prosze zapomniec,tylko tutaj szalec.A tak powaznie,zyjesz????nie odzywam sie bo nie mam kiedy.
Ja Wam zycze kolorowych snow dziewczeta:cool2:.Myslcie jutro o Hani w godzinach porannych.

Pozdrawia Katka:ninja:

hop hop to ja Biedronka pstra...jestem w Poznaniu i pojebana jestem jak paczka gwoździ.a tak poza tym to pozdrawiamy:)katuś myślimy z laskami intenstywnie o Hanulce:)

reklama
Do góry