reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dobra dziewuszki mykam spac.... padnieta jestem:) a mialam jeszcze ranke z Guziczkiem dzisiaj... bo wiadomo chata wolna.... hehehehehehe a ja nienawidze sama w domu siedziec jak m na slzubie:( uciekam i zycze dobrej nocki:) a sroda tuz tuz.... doczekac sie nie moge

reklama
Brzoskwinka chyba coś zrobiłaś z włosami tak mi się wydaje na tym avatarze :-);-)

OK Tygrynka, Asia, Brzoskwinka terminy są od pon do piątku od rana do 16 godz bo potem są zajęcia ale musiałabym też to ustalić z kimś by moją małą się ktoś zajął.

mykam spać - buziaki

julia mam nadzieje ale jak bede karmic piersia to tam duzo kobieta nie moze jesc i to bedzie koszmar dla mnie (jak ja lubie jesc)
współczuje mama i maluszkom alergików

Ja bym chciala karmić piersia ale to może być róznie teraz mówie tak a potem moge zrobić inaczej wiadomka jak jest

Asia nadal nie mam pw :p

widziałyście że na banerze z aktywnych mam jest nasza fotka? :D

sąsiedzi...hmmm mój sąsiad z góry bardzo głośno okazuje że szczytuje :/

mąż wrócił, spadam!

A ja własnie szukam fryzurki dla siebie i troche znalazłam ale ja mam okrągły ryjek i nie wiem jak będe wygladała:-D

julia mam nadzieje ale jak bede karmic piersia to tam duzo kobieta nie moze jesc i to bedzie koszmar dla mnie (jak ja lubie jesc)
współczuje mama i maluszkom alergików
guzik prawda stereotyp jakiś:):-D owszem potraw wzdymających i cytrusów oraz czekolady i napojów gazowanych i alkoholowych - to nie dużo;-)

reklama
ale kurczak nie jest produktem mlecznym (zresztą jak wiele innych produktów których mi nie można, więc to nie argument ;p ) ale pediatra jak wymieniał co mi wolno a co nie to nie wspominał o kurczaczkach a ta stronka mnie w tym utwierdziła, poza tym białko jest potrzebne również w pokarmie ale występuje w różnych postaciach z tego co wiem... idę spać, dobranoc wszystkim

Do góry