R
rikapa
Gość
skrzat - dzieki to chciałam wiedzieć czyli będę sie obserwować i miec pod kontrolą bóle wszczególności że długo brałam duphaston i odstawienie może spowodować poród ale lekarz mi też powiedział że jakby co mnie mocno bolało to mam zacząć brać spowrotem duphaston, ale nie boli tak mocno wiec pewnie tak jak skrzat mówisz przygotowuje sie do porodu ale nie zaszkodziło mi zapytać DZIEKI
andrewa88 -pomyłka za nick
rikipa - ja to uwielbiam jeść i nigdy nie miałam samozaparcia a co będzię po urodzeniu jak teraz jem (wydaje mi sie że dużo) a nie wspomne o słodki mniam, jak tu schudnąć ojojoj
Brzoskwinka ja tak robie jak Skrzat mówiła ( na plecy na podłoge)
Julia - moja ciąża zagrożona w 2 m c była spowodowana prawie poronieniem dzieki duphaston, moim i lekarza ciąża jest i mały trzyma sie twardo mamy :-) potem miałam plamienia bo ponoć od kosmówki lub od polipa już sama nie wiem ale teraz jest wszystko dobrze nie plamie ale polip został ponoc po urodzeniu mają go wyciąć bo polip roście razem z dzieckiem. W trakcie ciąży nie można wyciąć polipu bo mogl;abym stracić dziecko.
W skrócie opisałam moja sytuacja pierwsza opinia "Bardzo słaba" Ania:
A. Wilczek-Jaaskelainen ginekolog Poznań Poznań - opinie - ZnanyLekarz.pl
Rikipa - aż mi fajnie bo ja tez 28 l ale na pewno jestm młodsza bo ja z grudnia ostatniego
HEjka Moniaka!!
a ja z 29 stycznia :-)