reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

julia ja mam 28 jesli Ci to pomoże :-D

a co do pita to odliczam tylko dziecko :-) tzn mój mąż odlicza :-) bo to o jego pit mi chodzi :-)

reklama
julia ja mam 28 jesli Ci to pomoże :-D

a co do pita to odliczam tylko dziecko :-) tzn mój mąż odlicza :-) bo to o jego pit mi chodzi :-)

Hehehhe pomogło tylko ja mam 3 z przodu;-)

No ja dzieci tez a internetu nie ma do odliczenia? i z pracy pit 11 ma? czy inny
No własnie bo jak dobrze pamiętam to od przyszłego roku dziecka się nieodliczy no chyba że coś pozmieniali ale w tym roku jeszcze można:-) a w przyszłym to się pomartwimy za rok:-D

Hehehhe pomogło tylko ja mam 3 z przodu;-)

No ja dzieci tez a internetu nie ma do odliczenia? i z pracy pit 11 ma? czy inny
No własnie bo jak dobrze pamiętam to od przyszłego roku dziecka się nieodliczy no chyba że coś pozmieniali ale w tym roku jeszcze można:-) a w przyszłym to się pomartwimy za rok:-D
Julia jeśli to jakaś pociecha to ja mam również 3 z przodu :-)

Witam się wieczorową porą :-) nawet nie próbuję nadrobić waszych postów ... no dzisiaj miałam taki zapieprz w jobie że nie miałam nawet chwilki żeby spojrzeć co u was :-)
Brzoskwinko czy mogę pożyczyć od ciebie tego Niańka którego Tygrynka skończyła czytać?? Ja kończę "siedem lat później " mogę pożyczyć, fajna książka polecam :-)
Idę obejrzeć z małżem Incepcję :-)

hej witam ponownie, dawno tu nie byłam :)
WItam nową Anię :)

Ja od marca przeprowadzam się właśnie w rejony king crossa, wiec może do mnie Brzoskwinko w końcu na kawe wpadniesz :)
Cieszę się z przeprowadzki ale muszę kupić elektroniczną nianię (może ktoś tu ma na zbyciu!!!???) bo będę miała z Adaśkiem pokój na poddaszu :)

Ja od marca przeprowadzam się właśnie w rejony king crossa, wiec może do mnie Brzoskwinko w końcu na kawe wpadniesz :)
Cieszę się z przeprowadzki ale muszę kupić elektroniczną nianię (może ktoś tu ma na zbyciu!!!???) bo będę miała z Adaśkiem pokój na poddaszu :)

Niestety nigdy niepotrzebowałam i nie mam :no:

Moni pewnie, że wpadnę! daj tylko znać kiedy :-D ej bo ja wgl nie mam Twojego numeru, tel miałam w naprawie i wszystkie numery straciłam :-/

Julia jeśli to jakaś pociecha to ja mam również 3 z przodu :-)

Witam się wieczorową porą :-) nawet nie próbuję nadrobić waszych postów ... no dzisiaj miałam taki zapieprz w jobie że nie miałam nawet chwilki żeby spojrzeć co u was :-)
Brzoskwinko czy mogę pożyczyć od ciebie tego Niańka którego Tygrynka skończyła czytać?? Ja kończę "siedem lat później " mogę pożyczyć, fajna książka polecam :-)
Idę obejrzeć z małżem Incepcję :-)
Kozaczino pewnie, bierz i czytaj :-) może Ci się spodoba :-)

Koza dobrze że przypomniałas bo chcialam jutro oddać Brzoskwince, to co Brzoskwinka mogę dac Ewie? ale Griffin ja zaklepuję :p

mały pół godziny temu padł, mąż będzie za dwie... aż nie wiem za co się wziąć :D pewnie przesiedzę ten czas w necie :p

reklama
Koza dobrze że przypomniałas bo chcialam jutro oddać Brzoskwince, to co Brzoskwinka mogę dac Ewie? ale Griffin ja zaklepuję :p

mały pół godziny temu padł, mąż będzie za dwie... aż nie wiem za co się wziąć :D pewnie przesiedzę ten czas w necie :p

heheh ja tez mam tyle roboty ze szok i w necie siedze a mój m też będzie za 2 i moje dzieci śpią:-D

Do góry