no to ja już gówniara bo 23![]()
jest jeszcze Jestemanilkiem - ma 21, ale znowu dawno jej nie było...
nie ma sprawy, jakiś kielich może być
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to ja już gówniara bo 23![]()
Świetnie a kiedy?:-)Julia wpadnij do mnie. Ja od rana do 15 jestem sama z Małą więc sie nudze.
pewnie a ile dasz mi czasu?ej a mogłabym się do Ciebie ładnie uśmiechnąć :-) z tymi pitami :-)
własnie tez to stwierdziłam ale ta laska od której brałam łóżko to powiedziała że w yusk kupowała materace wiec pojade w weekend tam zobaczyćJulia kurcze taniej cie wyjdzie nowe łózko zanim znajdziesz te materace ładny ćwiek do zgryzienia
i
Nie wiem co jest powodem zagrożenia ciąży, ja w pierwszej ciąży brałam duphaston i po odstawieniu urodziłam po 6 dniach bo brzuch bolał mnie coraz bardziej a w drugiej odradzili mi duphaston bo ponoć się już niestosuje i dostawałam zastrzykipowiedzcie mi bo czasem boli mnie brzuch a od 2 tyg odstawiłam duphaston (lekarz tak zalecił) jak często musi mnie boleć brzuch żebym zaczęła sie martwić? bo teraz to tak 3 razy dziennie na krótko ale nie mocno leciutko. Pytam sie bo gina mam dopiero za 2 tyg bo on ma urlop
kkielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich, kielich,nie ma sprawy, jakiś kielich może byćbędziemy kombinować
![]()
Julia jak ci pasi! Tylko oprócz tego weekendu bo będzie mój tata i brat. Oczywiście z rozrabiakami wpadaj.
.
hej wszystkim...Mam na imię Ania i jestem z Poznania...mam już synka, który ma 3,5 rokuale jestem też w 21 tyg. ciąży....byłam ciekawa czy są tu też jakieś młode mamuśki z Poznania:-)ja sama mam 23 lata w tym roku...
serdecznie wszystkich pozdrawiam