reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dziewczyny wie może któraś jak długo podaje się witaminę D3? i z ciekawości, czy zwykłe jabłuszko ze słoiczka też może uczulać?

reklama
Na teściu za tą akcje co wam pisałam w dzień babci.
Dziś Mąż uświadomił teściową że dzwonił że doprowadził babcie do takiego stanu że gadał te pierdoły. Teściowej jest przykro za jego zachowanie. Ale najlepsze jest to że jak powiedział że teściowi zawadza wnuczka jak to określił "podrzucamy ją" to łzy staneły jej w oczach i powiedziała że ona zawsze jak tylko siły pozwolą będzie sie nią opiekować (co by o niej nie powiedzieć to kocha wnuczki strasznie) Mój jej na to że skoro teściowi przeszkadza to on Anieli przywozić nie będzie. No i wtedy teściowa sie rozbeczała i prosiła żeby nie zabierać jej kontaktu z wnusią.
Koniec końców teściówka wyskubie teścia. Piekło na ziemi mu zrobi.
b020.gif

no a ja nie siedzę :-D jednym okiem patrzę na film :p
ale cos wolniutko klikasz:-)
no to niefajnie :( ok, dzięki dziewczyny :) :*
dlaczego niefajnie?
Na teściu za tą akcje co wam pisałam w dzień babci.
Dziś Mąż uświadomił teściową że dzwonił że doprowadził babcie do takiego stanu że gadał te pierdoły. Teściowej jest przykro za jego zachowanie. Ale najlepsze jest to że jak powiedział że teściowi zawadza wnuczka jak to określił "podrzucamy ją" to łzy staneły jej w oczach i powiedziała że ona zawsze jak tylko siły pozwolą będzie sie nią opiekować (co by o niej nie powiedzieć to kocha wnuczki strasznie) Mój jej na to że skoro teściowi przeszkadza to on Anieli przywozić nie będzie. No i wtedy teściowa sie rozbeczała i prosiła żeby nie zabierać jej kontaktu z wnusią.
Koniec końców teściówka wyskubie teścia. Piekło na ziemi mu zrobi.
b020.gif
ja olałam i jak teście chcą to sami muszą sobie przyjechać, łaski mi nierobią ja potrafie się zająć własnymi dziećmi. A teraz teściowa dzwoniłam czy Damianka będzie mogła zabrac na jeden dzień;-)

reklama
Do góry