reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

powiedzcie mi bo czasem boli mnie brzuch a od 2 tyg odstawiłam duphaston (lekarz tak zalecił) jak często musi mnie boleć brzuch żebym zaczęła sie martwić? bo teraz to tak 3 razy dziennie na krótko ale nie mocno leciutko. Pytam sie bo gina mam dopiero za 2 tyg bo on ma urlop
Macica ci sie do porodu szykuje. To sie nazywa skurcze Brakstona-Hinksa czy jakoś tak. Jak zacznie być bardzo mocne i po kąpieli czy ciepłym prysznicu nie przejdzie to do szpitala jedź.

hej wszystkim...Mam na imię Ania i jestem z Poznania...mam już synka, który ma 3,5 roku :) ale jestem też w 21 tyg. ciąży....byłam ciekawa czy są tu też jakieś młode mamuśki z Poznania:-)ja sama mam 23 lata w tym roku...
serdecznie wszystkich pozdrawiam
Witaj! Ja mam 25lat

reklama
skrzat super że jest ktoś w moim wieku( hhehe no prawie:-))...a zjakich okolic konkretnie jesteś????

Brzoskwinkaa no wiadomo, że każdy może :tak::-D

nie no nie wiem na ile, ale myślałam że jesteś starsza, zwłaszcza ode mnie, bo ja jestem ten sam rocznik :D ale za dwa tygodnie urodziny więc już mówię że 26 ;)

reklama
Do góry