reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam nowe mamuski
ale sie rozrastamy no no :-)

u nas ok.Niko spi. Wyeliminował od tyg jedna drzemke. Teraz tylko łazi i sie puszcza....ciekawe czy roczek przejdzie ale obstawiam, ze tak.

Ładnie dzis było połazilismy po lesie.

Wiecie co wpadne do kina ale z psiapsiola jeszcze...:)

reklama
hej wszystkim...Mam na imię Ania i jestem z Poznania...mam już synka, który ma 3,5 roku :) ale jestem też w 21 tyg. ciąży....byłam ciekawa czy są tu też jakieś młode mamuśki z Poznania:-)ja sama mam 23 lata w tym roku...
witaj :-) z jakich rejonów jesteś? :-)

a ja własnie wróciłam z king crossa, zakupy zrobione, kawka z koleżanką wypita i wroóciłam.. :-)

mam coraz większą oochotę wybrać się na porządny masażyk :-)

witaj andrewa86:)

Ja intensywnie ogladam chirurgów, housa, gotowe na wszystko i duzo innych seriali musze sie na ogladac za wszystkie czasy.

Co do bólu brzucha to własne dlatego was pytam bo jestem czujna dzieki za pomoc

Ale mnie zmuliło dzisiaj a ostatnio zaczęłam oglądać licealne ciąże na vod.onet.pl dobre to do poogladania

ja też wróciłam ze sklepu zrobiłam zakupy niby nic nie kupiłam a 100 zł poszło masakra :szok:

ha ha ha mówiłam że od poniedziałku się odchudzam, wiecie co skłamałam :-D odchudzam się od jutra :-) dziś zjadłam fryteczki z majonezem i chlebek z nutellą :-)

Rikapa hehe a jutro będzie, że od środy :-) znam to :p

ja też kiedyś w końcu zacznę odchudzanie.. ale nie wiem kiedy.. brak mi samozaparcia :-(

reklama
Do góry