reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Ja rozliczam się sama bo nawet wstyd by było komuś oddać bo ja z zawodu księgowa, kadrowa i krawcowa:-D a i prawko mam więc kierowca tez może być:-D tylko od tylko że od 5,5 roku mam przerwe więc wypadłam z obiegu:-(
Wczoraj kumpela przywiozła mi troche ciuchów dla Natiego i ciesze się jak nic:-) dzisiaj przyjeżdzą siostra M i jeje córka w ciąży:-) więc troche sobie pogadam z kimś w realu:-)

ej a mogłabym się do Ciebie ładnie uśmiechnąć :-) z tymi pitami :-)

juz po spacerku Z Guziczkiem:)...ale mnie napierdziela kregoslup, oszaleje albo umre:(
mala mi jeszcze spi to mam chwilke:)
tez dzisiaj weny nie mam wiec w sumie tez glownie podczytuje, jak ja przezyje dzisiejszy wieczor i noc bez m.:(

Tygrynka ja rodzilam naturalnie i uwazam ze to byl blad:( ale tak czy siak mialam duzo sil i szybko zaczelam w domku wszystko robic oczywiscie m mi pomagal:) nie jestem jakos przywyczajona do tego zeby kos cos za mnie robil zawsze bylam niezalezna i samodzielna:) ale wiem tez ze czsami trzreba sobie dac pomoc.... a pytalam sie wczesniej czemu dziewczyny chcecie dj na wesele a nie orkieste?

Mama86 ja tez ostatnio kupilam sobie blender:) a powiedz mi ty karmisz piersia czy mlekiem mod??? bo piszesz ze chcez blender do obiadkow dla malej a i jeszcze co do terroryzmu maluchow to wiesz moja tez na tym etapie wiec nie ejstes sama:)

edit. Skrzat910 malej krostki zniknely ale ma tylk ote obtarcia tzn te plamki czerowe:(

Ostatnia edycja:
Asia to podsypuj ziemniaczanką żeby bandytce do głowy nie wpadło żeby sie drapać. Po ziemniaczance nie swędzi. No i już wiesz że winogrono póki co nie dajesz. Teraz na brzoskwinie i potem na pomidory uważaj no i oczywiście na truskawki bo najczęściej uczulają.

Powinnam sie zacząć zbierać na ćwiczenia ale mi Mała jak zasnęła tak śpi i na jedzenie sie nie budzi a chce ją nakarmić przed wyjazdem. Słoneczko piękne wyszło to pójdzie z Mężem na spacerek jak ja będe ćwiczyć.

Asia to podsypuj ziemniaczanką żeby bandytce do głowy nie wpadło żeby sie drapać. Po ziemniaczance nie swędzi. No i już wiesz że winogrono póki co nie dajesz. Teraz na brzoskwinie i potem na pomidory uważaj no i oczywiście na truskawki bo najczęściej uczulają.

Powinnam sie zacząć zbierać na ćwiczenia ale mi Mała jak zasnęła tak śpi i na jedzenie sie nie budzi a chce ją nakarmić przed wyjazdem. Słoneczko piękne wyszło to pójdzie z Mężem na spacerek jak ja będe ćwiczyć.

Kasia to dawja te sloneczko tez do mnie bo u mnie nie ma:( no caly czas ja pudruje ta maka, tez jeszcze spi po spacerze czyli juz lacznie3,5 h:szok: :-) brzoskwinie jadlam i nic jej nie bylo i po pomidorach tez... ale zobaczymy co bedzie jak sama sprobuje tego

Mama86 witaj!

Julia kurcze taniej cie wyjdzie nowe łózko zanim znajdziesz te materace ładny ćwiek do zgryzienia

Tort bezowy z polewa śmietankową i do tego wisienki duzo wisienek takich kwaśnych żeby tort nie była za słodki pychotka i taki tort do lodówki (zamrażalki) i po 2 dniach pychotka jak lód śmietankowy.

ilonka wystaw na allegro ludzie wszystko kupią:-)

ilou - ja tez lubie chirugów są świetni zawsze nie moge doczekac sie nowego odcinka a potem napisów do nich po to pare dni zejdzie zanim ktos przetłumaczy (bo ja noga jestem z angielskiego)

Wczoraj z nudów pojechaliśmy do Tesco na serbską (bo tam mamy najbliżej) kupiłam sobie grześki bez polewy bo mam na nie ostatnio ochote ze sama bym zjadała całe pudełko:-D

Tygrynka ale ty masz fajne pomysły z tymi tortami

reklama
asiapiersa karmie piersią oczywiście, ale mała ma skazę białkową :( i muszę sobie wiele odmawiać, ale tu nie o to chodzi, po prostu chcę ją odstawić jakoś po 6 miesiącu dlatego już powoli chcę wprowadzać jej nowe smaki, od trzech dni je jabłuszko i jest zachwycona, a że mamy ciocię na wsi to produkty będą zdrowe więc będe małej coś tam pichciła ;) noo ale moja była grzeczna a teraz to mi żyć nie daje :) czasami mam ochotę wyskoczyć z okna :) no ale kobieta zniesie wszystko :)

an82 witaj witaj :D

Do góry