reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Brzoskwinka podaj jeszcze raz tyle tego...

ja dzis masaz zaliczylam ale nie moglas cos sie do konca rozluznic...ale ak mi masowal ledzwia to taka ulga...od noszenia mlodego kregoslup mi fiksuje i lewy bark ale raz na jakis czas sobie bede fundowac tkaie przyjemnosci albo Ł. w ogole polecam miod malina spa w lutym URODA je rekomenduje
potem pojechalismy do babci bo cos ja ostatnio zaniedbalismy:-:)zawstydzona/y:

Niko tyle dzisiaj zjadl ze szok kaszka, jogurty, obiad, owoce, babka i kaszka dziecia nie poznaje

reklama
ja idę na Maltę do kina i mam nadzieję że chociaż jedna się znajdzie do kompletu, ale z tego co się zdążyłam zorientować to Brzoskwinka Poziomka i Asia są chętne?? byłoby miło :)

Rikapa a może i Ty sie przyłączysz?

no i zostałam olana:-( ale wybaczam:tak:

Dobranoc zmykam do łóżeczka

Ostatnia edycja:
Ja bym też chętnie poszła z wami do kina ale nie wiem czy nas Mąż podwiezie czy da rade sie wyrwać bo teraz mu sadzonki przywożą i musi być.

Ide spać. Dobranoc Kochane!

kurde jestem tak zmęczona że czytam ale nie kojarze co czytam :/ młody długo nie chciał zasnąć chyba podniecony jutrzejszym dniem ;) a ja wciąż myślę co jeszcze trzeba zrobic, kupić, zabrać i czy cholera na pewno dobrze wyglądam w tych ciuchach co je dzisiaj kupiłam :/

Natuśka biedna Emilka, mam nadzieję, że szybko jej dziadostwo przejdzie :*

ja idę na Maltę do kina i mam nadzieję że chociaż jedna się znajdzie do kompletu, ale z tego co się zdążyłam zorientować to Brzoskwinka Poziomka i Asia są chętne?? byłoby miło :)

Rikapa a może i Ty sie przyłączysz?

a kiedy , gdzie, o której i za ile :-):-)

ajć Julia a też pójdziesz??? super!!! (przepraszam, dzisiaj głowę nie wiem w jakim miejscu mam :/)
idę na film, potem zajrzę, miłego wieczoru!!

chce zeby film mial 70 minut max 90 i byl na dwie kamery...

ja na ciuchowisko nie ide jednak. dupna godzina- obiadowa Nikusia no i nie chce mi sie :p

reklama
Do góry