reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
jestesaniolkiem a kiedy ślub masz już termin, a zaproszenia masz moze juz bo przegladam na allegro i nie moge sie zdecydowac mam pare na oku

Ostatnia edycja:
hej
laski ale wam zazdroszczę planów kinowo-kawiarnianych ach... a ja w tyrze będę siedzieć bbuuuuu :-(

Aniołku to pewnie zbieg okoliczności ale Kalemba to panieńskie nazwisko mojej mamy :-) dlatego pytałam może jesteśmy spokrewnione hehehe

Julia trzymam kciuki za dobre wyniki badan :-)

Pieluchy o których pisałam kosztowały 15zł za 28 szt oczywiście większe paczki były jeszcze korzystniejsze ja kupiłam małą paczkę bo chciałam je wypróbować :-)
siedzę i oglądam film popijając drineczka młoda poszła pięknie spać,zatem wieczór dla nas :-)

Tygrynko życzę udanej imprezki a Sebastianowi cudnych prezentów :-)

Natuska buziaki dla E. w jej biedne poliki kurcze a może do tej dermatolog byś z nią poszła do POSUM ona jest taka dokładna i zaangażowana może by coś poradziła ??

Ostatnia edycja:
Kozaczino może wypróbję. bo ja cały czas używam huggies 76szt za 39,99 i nie powiem ,bo jestem mega zadowolona. ale jakby było coś dobrego i tańszego to nie wzgardzę :-)

an82 dam ci namiary na fjane zaproszenia tylko znajde stronke

jestesaniolkiem a Wy macie chociaz cos juz na oku? chociaz Wy pazdziernik macie to taki nietypowy miesiac na sluby wiec nie powinno byc problemu ja utknelam z kamerzysta a Ci co mi sie podobaja to 4900...cena duza i nie wiem czy sie opłaca...chociaz ogladajac demo innych to wyłam a Ł. ze mnie polewał...

poziomka z tym dj dobre padlam ze smiechu Ł. tez. Ja jestem z kamionek do Gluszyny 8 minut autem..tam bierzemy slub :)

an82

http://zaproszenia-kartki.pl/index.php?var=7&m=98&szcz=0

http://fontanessi-polska.pl/default.asp?kat=70078&pro=602179

te z zyrandolem mi sie troszke oklepane juz wydaja

http://doriart.ucoz.com/

a to moje przyszle zaproszenia
http://fontanessi-polska.pl/default.asp?kat=78042&pro=616083

Ostatnia edycja:
w sumie to tak sobie pomyslałam ze ona wczoraj dostała owoce z brzoskwinia a wczesniej juz po brzoskwiniach ja wywaliło, no ale sierota ze mnie i dzisiaj dopiero zauwazyłamna słoiku :wściekła/y:

no to jak ja to mówie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło przynajmniej teraz jestes pewna że 100% brzoskwinie odpadają
a byłaś u dermatologa? alergologa?
Nataniel od dawna dostaje 10 kropli Zyrtecu bo Damian to już na tabletkach jest

kurde jestem tak zmęczona że czytam ale nie kojarze co czytam :/ młody długo nie chciał zasnąć chyba podniecony jutrzejszym dniem ;) a ja wciąż myślę co jeszcze trzeba zrobic, kupić, zabrać i czy cholera na pewno dobrze wyglądam w tych ciuchach co je dzisiaj kupiłam :/

Natuśka biedna Emilka, mam nadzieję, że szybko jej dziadostwo przejdzie :*

ja idę na Maltę do kina i mam nadzieję że chociaż jedna się znajdzie do kompletu, ale z tego co się zdążyłam zorientować to Brzoskwinka Poziomka i Asia są chętne?? byłoby miło :)

Rikapa a może i Ty sie przyłączysz?

reklama
Do góry