reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy coś tu widać ?

reklama
Udało się bo sama tak miałam 6 dni przed miesiączka [emoji3]
Serio masz taką pewność, że koleżance się udało mimo, że kreski nie są widoczne gołym okiem? A co jeśli ciąży nie będzie? Po co komuś robić nadzieję? Zarys kreski może być kreską fabryczną, która bardzo często zdarza się tutaj na forum. Ja bym była jednak ostrożna z takimi stwierdzeniami do osoby, która się stara.
Autorko powtórz za kilka dni, trzymam kciuki [emoji110]

To jest praktycznie niemożliwe żebyś już miała objawy. Implantacja zarodka następuje 6-12 dni po owulacji, wtedy wzrasta hormon bhcg wykrywany w moczu i krwi a pierwszym realnym sygnałem ciąży oczywiście przy regularnych cyklach będzie spóźniający się okres. Polecam zrobić betę w dniu spidziewanej miesiączki zamiast doszukiwania się kreski na teście. Ja osobiście nic tam nie widzę ale może być jeszcze za wcześnie. Wiem że to wszystko nie jest łatwe ale robiąc testy za wcześnie możesz się tylko niepotrzebnie nakręcać. Nawet jeśli Ci ktos tutaj napisze że widzi kreskę wszystko i tak będzie się sprowadzało do sprawdzenia beta hcg z krwi.

Serio masz taką pewność, że koleżance się udało mimo, że kreski nie są widoczne gołym okiem? A co jeśli ciąży nie będzie? Po co komuś robić nadzieję? Zarys kreski może być kreską fabryczną, która bardzo często zdarza się tutaj na forum. Ja bym była jednak ostrożna z takimi stwierdzeniami do osoby, która się stara.
Autorko powtórz za kilka dni, trzymam kciuki [emoji110]
Napisałam ze tez tak miałam. Każdy tez mi mowil ze fabryczna, a ta fabryczna kreska wychodzi raz na milion testów a nie na dwóch testach… Jeśli ciąży nie ma to test jest biały i tyle nie ma żadnych cieni a jednak tak się zaczyna jeśli ktoś bada się testem 5 dni przed miesiączka. I wierze mocno ze koleżance się udało. Masz racje lepiej je napisać ze to fabryczna . Niech siedzi biedna i duma i się martwi dalej czy się udało. Trzeba mocno wierzyć w swoje pragnienia i być pewnym właśnie tego ze tym razem się udało ! Co miesiąc może się rozczarować osoba starająca się o dziecko i na pewno nie przez to ze życzę jej ze jednak się udało 😊Proponuje wyjąc kij z dupy na przyszłość i trochę wyluzować.

reklama
Napisałam ze tez tak miałam. Każdy tez mi mowil ze fabryczna, a ta fabryczna kreska wychodzi raz na milion testów a nie na dwóch testach… Jeśli ciąży nie ma to test jest biały i tyle nie ma żadnych cieni a jednak tak się zaczyna jeśli ktoś bada się testem 5 dni przed miesiączka. I wierze mocno ze koleżance się udało. Masz racje lepiej je napisać ze to fabryczna . Niech siedzi biedna i duma i się martwi dalej czy się udało. Trzeba mocno wierzyć w swoje pragnienia i być pewnym właśnie tego ze tym razem się udało ! Co miesiąc może się rozczarować osoba starająca się o dziecko i na pewno nie przez to ze życzę jej ze jednak się udało 😊Proponuje wyjąc kij z dupy na przyszłość i trochę wyluzować.
Jesteśmy tutaj zeby sobie pomagać a nie dawać nadzieję która może jeszcze bardziej zranić! Niech biedna uwierzy że jest w ciąży a potem za 5 dni wyje w poduszkę ze ma okres a przecież ktoś jej napisal ze się udało. Tak się nie robi 😤

Do góry