reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZY CIĄŻA JEST MOŻLIWA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czyli nie moge byc w ciazy przez ten incydent??
Żeby był stosunek bycie musieli być obaj goli i się kochali przez dotkniecie ręką nie zachodzi się w ciąże poczytaj sobie o zapłodnieniu jak do tego dochodzi....bo po co mają być głupie komentarze w twoim kierunku bo jesteś młoda...

Żeby był stosunek bycie musieli być obaj goli i się kochali przez dotkniecie ręką nie zachodzi się w ciąże poczytaj sobie o zapłodnieniu jak do tego dochodzi....bo po co mają być głupie komentarze w twoim kierunku bo jesteś młoda...
dziekuje nie doszlo do niczego miedzy nami on ma dziewczyne i jestesmy tylko przyjaciolmi i nioe bylo zadnego stosunku dziekuje ze odpowiedziala pani normalnie

Cześć trollu [emoji3590]
przykro mi ze uwaza pani mnie za trolla mam ciezka sytuacje wychowuja mnie dziadkowie i nie mialam rozmowy z nimi na ten temat i w internecie nigdy nie czytalam nic na ten temat az do czasu tego wydarzenia z reka i w internecie pisalo ze plemnik musi sie znalezc w pochwie zeby doszlo do ciazy a przeciez dotknelam pochwy dwoma palcami jak wyciagalam ten sluz no i sie przestraszylam ze moze jakis plemnik sie tam dostal ale uspokoily mnie juz panie wyzej

Tak. I proszę doedukuj się w tej kwestii bo naprawdę ciężko uwierzyć,że masz aż tak niski poziom wiedzy w tym temacie.
dobrze doedukuje sie nigdy nie interesowalam sie takimi tematami i z kolezankami tez o tym nie rozmawiamy one nie maja chlopakow a ten moj przyjaciel jest chyba jeszcze prawiczkiem bo znam jego dziewczyne i ona ma 15 lat i watpie ze uprawiali juz seks wiec nie mam nikogo w otoczeniu kto sie na tym zna i nie rozmawiamy o tym

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry