S
Szka
Gość
naprawdę zacznij używać interpunkcji, bo aż boli jak się czyta, wiesz ze interpunkcja ma znaczenie? Jak małolata to Ty się zachowujesz, a nie olkaznam jezyk polski tylko nie stosuje sie do zasad porpawnej pisowni w interecienie pisze bardzo bardzo szybko na klawiaturze raczej w wolnym tepie takim srednim i nie mam odruchu dawania przecinkow czy kropek ale skoro maja mnie panie za trolla to trudno jakos to przezyje przyszlam tutaj zeby dowiedziec sie kilku rzeczy na temat mojego strachu ale juz sie nie bede obawiac
Prosze jednak nie wplatac w ta sprawe rzeczy ktore sie dzieja na ukrainie bo to nie jest temat z ktorego warto zartowac tam gina niewinni ludzie a pani robi sobie zarty jak jakis malolat troche jakby byla pani w moim wieku wiem ze istnieje cos takiego jak dystans ale to nie jest rzecz z ktorej warto zartowac tam gina ludzie i to jest wielka tragedia i niech pani sie nie nastawia na wojne w polsce bo ktos wrazliwy to przdeczyta i sobie dobierze do glowy nie obrazam pani ale prosze pomyslec ze zarty na takie tematy sa niezbyt fajne i bardzo przykre to jest co tam sie dzieje dla mnie to nie tematy do zartow