czyli do ciazy dochdozi tylko poprzez stosunek i wytrysk? moja sytuacja wyklucza ciaze na 10000%?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Żeby był stosunek bycie musieli być obaj goli i się kochali przez dotkniecie ręką nie zachodzi się w ciąże poczytaj sobie o zapłodnieniu jak do tego dochodzi....bo po co mają być głupie komentarze w twoim kierunku bo jesteś młoda...czyli nie moge byc w ciazy przez ten incydent??
MyszkaMiki30
Cześć trollu [emoji3590]
jasani
Tak. I proszę doedukuj się w tej kwestii bo naprawdę ciężko uwierzyć,że masz aż tak niski poziom wiedzy w tym temacie.czyli do ciazy dochdozi tylko poprzez stosunek i wytrysk? moja sytuacja wyklucza ciaze na 10000%?
marta18691
Tak nie ma ciąży musi być pełny stosunek żeby była możliwa ciążaczyli do ciazy dochdozi tylko poprzez stosunek i wytrysk? moja sytuacja wyklucza ciaze na 10000%?
dziekuje nie doszlo do niczego miedzy nami on ma dziewczyne i jestesmy tylko przyjaciolmi i nioe bylo zadnego stosunku dziekuje ze odpowiedziala pani normalnieŻeby był stosunek bycie musieli być obaj goli i się kochali przez dotkniecie ręką nie zachodzi się w ciąże poczytaj sobie o zapłodnieniu jak do tego dochodzi....bo po co mają być głupie komentarze w twoim kierunku bo jesteś młoda...
przykro mi ze uwaza pani mnie za trolla mam ciezka sytuacje wychowuja mnie dziadkowie i nie mialam rozmowy z nimi na ten temat i w internecie nigdy nie czytalam nic na ten temat az do czasu tego wydarzenia z reka i w internecie pisalo ze plemnik musi sie znalezc w pochwie zeby doszlo do ciazy a przeciez dotknelam pochwy dwoma palcami jak wyciagalam ten sluz no i sie przestraszylam ze moze jakis plemnik sie tam dostal ale uspokoily mnie juz panie wyzejCześć trollu [emoji3590]
S
Szka
Gość
Witaj trollu. Nie wierze żeby ktoś nie miał nawet podstawowej wiedzy.
dobrze doedukuje sie nigdy nie interesowalam sie takimi tematami i z kolezankami tez o tym nie rozmawiamy one nie maja chlopakow a ten moj przyjaciel jest chyba jeszcze prawiczkiem bo znam jego dziewczyne i ona ma 15 lat i watpie ze uprawiali juz seks wiec nie mam nikogo w otoczeniu kto sie na tym zna i nie rozmawiamy o tymTak. I proszę doedukuj się w tej kwestii bo naprawdę ciężko uwierzyć,że masz aż tak niski poziom wiedzy w tym temacie.
reklama
dziekuje ze odpowiada pani normalnie i nie nasmiewa sie pani ze mnieTak nie ma ciąży musi być pełny stosunek żeby była możliwa ciąża
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: