reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZY CIĄŻA JEST MOŻLIWA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
naprawde ,mi przykro ze uwazaja panie ze jestem trollem! czuje sie teraz naprawde glupia ze zadaje takie pytania mimo ze mam 16 lat ale ja nie jestem osoba ktora interesuje sie takimi tematami i nie obracam sie w towarzystwie osob ktore uprawiaja seks naprawde mi przykro bo zadalam tylko pytanie zylam w stresie przez ostatni czas bo przeczytalam w internecie chyba jakas glupote i myslalam ze panie mi tu pomoga ale juz dostalam odpowiedz na swoje pytanie i dziekuje paniom ktore mi pomogly juz nie bede sie obawiac ciazy

reklama
@kaja2824 Przemysł też tę sytuację pod kątem higieny. Tak, niestety, niektórzy ludzie nie myją rok po skorzystaniu z toalety i potem dotykają powierzchni wspólnych, podają rękę. Może dzięki epidemii trochę higiena rąk wzrosła, ale... nie miałabyś tych rozterek, gdybyś była pewna, że łapiesz chłopaka za czystą rękę i że dotykasz swojego ciała czystą ręką. Tu nie chodzi tylko to plemniki, ale przede wszystkim o groźne wirusy, bakterie i pasożyty. Nie chodzi tylko o wkładanie palców do pochwy. Podpaski też powinno się zmieniać czystymi rękoma a nie takimi, którymi wycieralo się kurze i łapało za klamki. Nie mówiąc o zbliżaniu brudnych rąk do ust.

naprawde ,mi przykro ze uwazaja panie ze jestem trollem! czuje sie teraz naprawde glupia ze zadaje takie pytania mimo ze mam 16 lat ale ja nie jestem osoba ktora interesuje sie takimi tematami i nie obracam sie w towarzystwie osob ktore uprawiaja seks naprawde mi przykro bo zadalam tylko pytanie zylam w stresie przez ostatni czas bo przeczytalam w internecie chyba jakas glupote i myslalam ze panie mi tu pomoga ale juz dostalam odpowiedz na swoje pytanie i dziekuje paniom ktore mi pomogly juz nie bede sie obawiac ciazy
wystarczy, że poczytasz jak dochodzi do zapłodnienia i to samo przez się wyklucza zapłodnienie w Twoim przypadku. Pisanie, że jest Ci przykro że tak zareagowałysmy to zwykle granie na emocjach i próba wzbudzenia w nas litości.

@kaja2824 Przemysł też tę sytuację pod kątem higieny. Tak, niestety, niektórzy ludzie nie myją rok po skorzystaniu z toalety i potem dotykają powierzchni wspólnych, podają rękę. Może dzięki epidemii trochę higiena rąk wzrosła, ale... nie miałabyś tych rozterek, gdybyś była pewna, że łapiesz chłopaka za czystą rękę i że dotykasz swojego ciała czystą ręką. Tu nie chodzi tylko to plemniki, ale przede wszystkim o groźne wirusy, bakterie i pasożyty. Nie chodzi tylko o wkładanie palców do pochwy. Podpaski też powinno się zmieniać czystymi rękoma a nie takimi, którymi wycieralo się kurze i łapało za klamki. Nie mówiąc o zbliżaniu brudnych rąk do ust.
mam nadzieje ze je umyl po tym sikaniu

Za każdy razem ta sama historia, młoda dziewczyna, pisząca z błędami, bez znaków przystankowych (łap tu trochę ,,,,,....), tak by ledwo można było zrozumieć o co chodzi. Na 99,9% troll

No, ale zawsze może tu niestety trafić nie toll, który się dobrze bawi więc:
Skoro masz 16 lat to po pierwsze wychowanie do życia w rodzinie jest od IV klasy szkoły podstawowej, dwa biologia od klasy V więc nie bardzo kumam o czym tu mówisz. Do tego są portale takie jak Link do: Login • Instagram (Kasia posiada też aplikację odnośnie seksu, pierwszego razu, seksu analnego i wiele innych) czy https://sexed.pl/ - do tego masa artykułów, wystarczy wpisać w google. Serio wiedza jest, na wyciągnięcie ręki i nie boli jak ktoś ją chce

Już po minę fakt, że ja jako 11/12 latka czytałam Wisłocką pod kołdrą (bo uwaga szok, neta nie było). Nikt mi nic nie tłumaczył, nikt mnie niczego nie uczył sama po prostu byłam głodna wiedzy, a dzisiaj dzieci to mam wrażenie, że wszystko muszą mieć pod nos, a jak nie to problem

wystarczy, że poczytasz jak dochodzi do zapłodnienia i to samo przez się wyklucza zapłodnienie w Twoim przypadku. Pisanie, że jest Ci przykro że tak zareagowałysmy to zwykle granie na emocjach i próba wzbudzenia w nas litości.
nie gram na emocjach ale skoro uwaza pani ze tak robie to wiecej juz nie napisze o swoich odczuciach wobec tego. wyzej pisalam ze przeczytalam chyba glupote na temat zaplodnienia ze plemnik musi sie znalezc w pochwie no i dobralam sobie do glowy ze skoro dotknelam reka wejscia do pochwy gdy wyciagalam ten sluz to moglam cos wprowadzic bede bardziej dbala o higiene swoich rak i wiecej juz nie pojde do toalety od razu po dotykaniu czyichs dloni zeby nie zafundowac sobie znowu myslenia na ten glupi temat

A mi nie jest przykro [emoji2370] masz internet więc możesz poczytać. Masz 16lat więc jakąś podstawową wiedzę powinnaś mieć. Zaraz będą wątki : dotknął mnie dziadek czy mogę być w ciąży bo nie umył ręki, byłam na basenie czy mogę być w ciąży bo w basenie byli faceci z penisami [emoji23]

Za każdy razem ta sama historia, młoda dziewczyna, pisząca z błędami, bez znaków przystankowych (łap tu trochę ,,,,,....), tak by ledwo można było zrozumieć o co chodzi. Na 99,9% troll

No, ale zawsze może tu niestety trafić nie toll, który się dobrze bawi więc:
Skoro masz 16 lat to po pierwsze wychowanie do życia w rodzinie jest od IV klasy szkoły podstawowej, dwa biologia od klasy V więc nie bardzo kumam o czym tu mówisz. Do tego są portale takie jak Link do: Login • Instagram (Kasia posiada też aplikację odnośnie seksu, pierwszego razu, seksu analnego i wiele innych) czy https://sexed.pl/ - do tego masa artykułów, wystarczy wpisać w google. Serio wiedza jest, na wyciągnięcie ręki i nie boli jak ktoś ją chce

Już po minę fakt, że ja jako 11/12 latka czytałam Wisłocką pod kołdrą. Nikt mi nic nie tłumaczył, nikt mnie niczego nie uczył sama po prostu byłam głodna wiedzy, a dzisiaj dzieci to mam wrażenie, że wszystko muszą mieć pod nos, a jak nie to problem
dziekuje za linki na pewno zerkne a pisze bez kropek i przecinkow bo tak jestem przyzwyczajona czasami rzuce jakas kropke ale raczej rzadko

dziekuje za linki na pewno zerkne a pisze bez kropek i przecinkow bo tak jestem przyzwyczajona czasami rzuce jakas kropke ale raczej rzadko

To szkoda, że nawet języka polskiego nie znasz - zaczęłabym od tego
Oby nas Ruscy nie zaatakowali, bo z tą młodzieżą to zdechniemy bo nikt im na forum nie napisze, jak się bronić przed wojną

reklama
znam jezyk polski tylko nie stosuje sie do zasad porpawnej pisowni w interecie :) nie pisze bardzo bardzo szybko na klawiaturze raczej w wolnym tepie takim srednim i nie mam odruchu dawania przecinkow czy kropek ale skoro maja mnie panie za trolla to trudno jakos to przezyje przyszlam tutaj zeby dowiedziec sie kilku rzeczy na temat mojego strachu ale juz sie nie bede obawiac
Prosze jednak nie wplatac w ta sprawe rzeczy ktore sie dzieja na ukrainie bo to nie jest temat z ktorego warto zartowac tam gina niewinni ludzie a pani robi sobie zarty jak jakis malolat troche jakby byla pani w moim wieku wiem ze istnieje cos takiego jak dystans ale to nie jest rzecz z ktorej warto zartowac tam gina ludzie i to jest wielka tragedia i niech pani sie nie nastawia na wojne w polsce bo ktos wrazliwy to przdeczyta i sobie dobierze do glowy nie obrazam pani ale prosze pomyslec ze zarty na takie tematy sa niezbyt fajne i bardzo przykre to jest co tam sie dzieje dla mnie to nie tematy do zartow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry