reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czworaczki

reklama
Założyłam dzisiaj stronę na facebooku :) jak będę miała coś nowego np. zdjęcie z brzuchem itp to będę wstawiać :) zapraszam
Link do: Brodnickie Czworaczki
gratulacje!
super pomysł z fb! załóż jeszcze instagram (ciężko Ci będzie pisać składne posty, zawsze szybciej cyknąć zdjęcie) i czekaj na reklamodawców. zawsze jakaś pomoc. na pewno znajdą się osoby które będą śledzić Wasze przygody, a tyle wirtualnych cioć i wujków to superwsparcie :D

Zdjęcie z wczoraj :) w czwartek skończymy 20 tydzień
ja.jpg

Załączniki

• ja.jpg
    ja.jpg
    85,8 KB · Wyświetleń: 2 282
reklama
Wow, wygladasz niesamowicie! U mnie tez polowa ciazy, z tym że blizniaczej, a brzuszek mam tak samo duzy ;)
Bardzo Ci gratuluje i trzymam za Was kciuki, w matce polce w lodzi, moze warunki nie sa znakomite, ale specjalisci dobrzy. Rodzilam tam starszego synka i teraz tez bede, wlasnie ze wzgledu na lekarzy. Po porodzie nie pozbywaja sie pacjentek jesli cokolwiek jest nie tak, nas trzymali tydzien ale wychodzac wiedzialam co jest dziecku i ze minie ;)

Do góry