reklama
Aniutek89
Fanka BB :)
Jeju, gratuluję :-) cztery szczęścia na raz!Czy są tu mamy czworaczków albo spodziewające się tylu skarbów?
Powodzenia, żeby wszystko dobrze się skończyło. Pewnie usłyszymy o Was w telewizji W którym tygodniu masz mieć cesarke?
czworaczkiwdrodze
Początkująca w BB
Jeju, gratuluję :-) cztery szczęścia na raz!
Powodzenia, żeby wszystko dobrze się skończyło. Pewnie usłyszymy o Was w telewizji W którym tygodniu masz mieć cesarke?
Dziękuję :-) Lekarze mówią, że macica wytrzyma do 31 tygodnia. Do 28 powinny być w brzuchu ale mam nadzieję że wytrzymają jak najdłużej ;-)
No odpoczywaj jak najwięcej,trzymamy za was mocno kciukiDziękuję :-) Lekarze mówią, że macica wytrzyma do 31 tygodnia. Do 28 powinny być w brzuchu ale mam nadzieję że wytrzymają jak najdłużej ;-)
Luiza.
Fanka BB :)
Trzymam za to kciuki, oby jak najdłużej dzieci nosić, a Ty się nie przemęczaj, odpoczywajDziękuję :-) Lekarze mówią, że macica wytrzyma do 31 tygodnia. Do 28 powinny być w brzuchu ale mam nadzieję że wytrzymają jak najdłużej ;-)
czworaczkiwdrodze
Początkująca w BB
Jestem po kolejnym ważnym badaniu. Wszystko dobrze. Wstępnie lekarz ustalił, że rosną dziewuszki
czworaczkiwdrodze
Początkująca w BB
4dziewczynki????nooo super a ty jak się czujesz? trzymam za was kciuki
Ogólnie dobrze. Raz lepiej raz trochę gorzej, ale to zależy od tego co robię w ciągu dnia. Dziś np. cały czas coś w domu i już resztę dnia muszę poświęcić na odpoczynek bo już ledwo chodzę ze zmęczenia..
Lekarz w Łodzi tak nam wstępnie powiedział. Mówił, że może zrobi się jeden chłopak ale na większą ilość by nie liczył bo inaczej musiałby zwolnić się z pracy
reklama
U kogo w lodzi byłaś? Ja mieszkam tutajOgólnie dobrze. Raz lepiej raz trochę gorzej, ale to zależy od tego co robię w ciągu dnia. Dziś np. cały czas coś w domu i już resztę dnia muszę poświęcić na odpoczynek bo już ledwo chodzę ze zmęczenia..
Lekarz w Łodzi tak nam wstępnie powiedział. Mówił, że może zrobi się jeden chłopak ale na większą ilość by nie liczył bo inaczej musiałby zwolnić się z pracy