reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czwarte ciecie cesarskie.

reklama
Proszę o kontrę nie zaslaniając się czasem. Skoro 90% mojego postu to nieprawdziwe informacje należy to czymś poprzeć. Ja jeżeli się nie zgadzam z Pani zdaniem z szacunku objaśniam w oparciu o badania, statystyki i artykuły ze sprawdzonych źródeł. Należy się to też tym którzy wchodzac na to forum podzielają moje myślenie😉
czekamy na te „potwierdzone” źródła, bo z tego co widzę żadne tu nie padło.

Wszystko widzę jak na dłoni, nie rozumiem co ma tu czas istnienia konta do treści😊powiedzialam prawdę, że aborcja na jakimkolwiek etapie jest zabojstwem wg medycyny, etyki i dekalogu. Tabletki poronne wywołują zagrażające życiu krwotoki u kobiet/ dziewczynek, traumę w wyniku wypadniecia płodu np w czasie lekcji, toalety, traumę psychiczną na podlożu hormonalnym. Sama aborcja w większosci wywołuje powoklania, depresję po porodową w wyniku straty dziecka na podlożu hormonalnym bo biologia się upomina o to dziecko co kobieta nosila w łonie i przygotowywala się przynajmniej 12 tygodni. Mimo emocjonalnej chwilowej ulgi z utraty dziecka ciało i umysł kobiety cierpi. Jeżeli skupic się na samej kobiecie...sluzowka jest zcharatana wiec o choroby kobiece latwiej jak rak, nadżerki, wrzody i brak ciąży gdyby znieniła kiedyś zdanie. Mały procent nie żaluje swojej decyzji.
Natomiast plucie to atakowanie osoby która ma rację w oparciu o swoje "wydaje mi się". Rozumiem że ciężko przyjąć to co ktoś mówi i jest zgodne z prawdą jeżeli koliduje z wlasnym mniemaniem. Trzeba to przemyśleć"
kyrie elejson…

Do góry