reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czwarte ciecie cesarskie.

Ale Ty wiesz, że nie każdy musi chcieć się poświęcać w ten sposób? I że nikt nie ma prawa tego od innych wymagać?

Miłość do dziecka nie cofa nowotworów.

A pozbawianie dziecka matki w imię ideologii jest nieludzkie.
ideologia to pogląd nie poparty naukowo. Dziecko w łonie matki wg medycyny bez względu na stadium rozwoju jest CZLOWIEKIEM. A przerwanie ciąży to ZABÓJSTWO. Pozostawić to dopiero teraz należy sumieniu każdej mamy...Etyka jako prawo naturalne, abstrachując od dekalogu mowi o niemoralnym czynie unicestwianiu życia czlowieka. Dziękuję za rozmowę i pozdrawiam

reklama
ideologia to pogląd nie poparty naukowo. Dziecko w łonie matki wg medycyny bez względu na stadium rozwoju jest CZLOWIEKIEM. A przerwanie ciąży to ZABÓJSTWO. Pozostawić to dopiero teraz należy sumieniu każdej mamy...Etyka jako prawo naturalne, abstrachując od dekalogu mowi o niemoralnym czynie unicestwianiu życia czlowieka. Dziękuję za rozmowę i pozdrawiam
to fajnie że Twój Bóg poparty został wieloma dowodami naukowymi. Nie mogę się doczekać aż je przedstawisz.

Zabójtwo dziecka też nie jest wyjściem. Mówię jak się to nazywa. A Bóg istnieje. Sama jestem w 4 mcu ciąży i w strachu przed śmiercią czy obawie o los dzieci nie zdecydowałabym się na usuniecie ciąży. Tak robią zwierzęta nie ludzie...a po chwili namysłu zwierzęta mają więcej oleju w głowie. Radzic komuś aborcję czy tabletki wczesnoporonne jest ryzykowne...bo można komuś zaszkodzić i przyczynic się do śmierci dziecka. Jak potem spojrzeć w lustro. Brak honoru
Ale Ty jesteś chora....
Ja jakbym miała stracić życie i osierocić dzieci to serio wolałabym aborcję zrobić. Nie poświęciłabym siebie dla dziecka w łonie mając dzieci na świecie. BA! NAWET bym nie zaszła w ciążę jakbym wiedziała że mogę stracić życie.

Jak Ty takie podejście masz to ciekawe jakie masz podejście do prezerwatyw xd

Ale Ty jesteś chora....
Ja jakbym miała stracić życie i osierocić dzieci to serio wolałabym aborcję zrobić. Nie poświęciłabym siebie dla dziecka w łonie mając dzieci na świecie. BA! NAWET bym nie zaszła w ciążę jakbym wiedziała że mogę stracić życie.

prezerwatywy są tym co papierek na cukierku. Nic dziwnego że co wrażliwsi i mądrzejsi faceci po jakimś czasie dziękuja za związek. Polecam naturalne planowanie rodziny, 3,5 roku bez ciąży. ta obecna jest zaplanowana i jeszcze tak aby był chłopiec. Chwała Panu! A mąż mówi że kto wymyślił te lateksowe świństwo. Czuję się doskonale dziękuje i kto tu kogo obraża hę?😉

Ale Ty jesteś chora....

A taka niby wrażliwa...

to fajnie że Twój Bóg poparty został wieloma dowodami naukowymi. Nie mogę się doczekać aż je przedstawisz.
Prosze bardzo- fizyka kwantowa. 80 % fizyków z tego działu fizyki jest chrzescijaninami. Nasza czasoprzestrzeń zbudowana jest z linii które zmieniają się z czasteczek kwantowych właśnie w formie widma gdy człowiek akurat na nie patrzy. Co oznacza że są poddane czlowiekowi a czlowiek może na nie wpływać siłą woli czy intencją, na zmianę w ich postaci nawet na bardzo dużą odleglość(modlitwa?) Do tego wysnuwa się kolejna teoria superlinii. mówi że mamy więcej niż 4 wymiary. 5 to gałąź na osi czasu w której są określone; to co będziesz robiła, to co by się stalo w twoim życiu gdybys dokonala miliard innych wyborów.... i tak myśli Bóg..to jego wszechwiedza. Po za tym zbadano że po śmierci kwanty skupiające się jeszcze koło mózgu czlowieka jak podczas procesów życiowych a nastepnie unoszą się do , więc żyje nadal w innym wymiarze. Wg super linii jest ich 11. i są to pozamykane cząstki kwantowe jako niewidoczne dla oka portale z których tam przebywajace byty wpływają na poziomie kwantowym na pozostałe. Przenikają się. Co oznacza że istnieje świat duchowy. 10 wymiar jest super wymiarem w którym istnieje byt najdoskomalszy i w najwyższym stopniu wpływa na pozostale jakby podtrzymując je w istnieniu. I żaden z tych wymiarów nie może funkcjonowac choćby zabrakło chociaż jednego. Można sobie dopowiedzieć że tymi wymiarami może być piekło, niebo, czyściec w tym okręgi każdego z tych wymiarów.😊poczytaj proszę o tym..fajny temat

reklama
no jestem...bronię tych co są najsłabsi mowiąc prawdę miedzy oczy potencjalnym oprawcom. Zostanę opluta ale co tam😉😙
proszę zauważyć że 10 lat temu na tym forum nikt nie odważyłby się podsunąć temat przerwania ciąży w jakikolwiek sposób osobie w obawie przed 4 cc. Zepsucie moralne przebiło się przez warstwy chmór i dotknęlo satelity od jakiegoś czasu. W razie wątpliwosci proszę cofnąć się wtecz do poprzednich moich wypowiedzi. ja serdecznie dziękuję za rozmowę. Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego dla zbawienia twojej duszy😚

Do góry