reklama
kaszu27
Październikowa mamusia
tak, tak, wszystko z umiarem....
L
Lucky
Gość
Dzięki dziewczyny, jesteście kochane,
juz postanowiłam ja też nie będę mu okzywać uczuć i wiem że mu zabraknie bliskości.
To sprawdzony sposób, bedzie mi ciężko ale musz eprzetrwać.
juz postanowiłam ja też nie będę mu okzywać uczuć i wiem że mu zabraknie bliskości.
To sprawdzony sposób, bedzie mi ciężko ale musz eprzetrwać.
kaszu27
Październikowa mamusia
i bardzo dobrze, na pewno zauważy, że coś jest nie tak i sam zacznie...
E
ewcia1981
Gość
Kurcze tez macie takie dni ze pomimo iz nie wiadomo co robicie przy sobie i tak w lustro nie potrafiice spojrzec.Ja dzis wygladam okropnie bynajmniej mi sie tak wydaje.
Nogi napuchniete a szczegolnie paluchy w prawej stopie, buzia jaks taka okraglejsza.
Ach dobrze ze siedze w domu - zadnych gosci nie planuje na wekend....nie mam ochoty.
Czy ktos moglby zmienic ta pogode
Nogi napuchniete a szczegolnie paluchy w prawej stopie, buzia jaks taka okraglejsza.
Ach dobrze ze siedze w domu - zadnych gosci nie planuje na wekend....nie mam ochoty.
Czy ktos moglby zmienic ta pogode
malgosia_76
Fanka BB :)
Sama się zmieni!
Juz jutro!
A od poniedziałku 10 stopni mniej. Na razie!
Juz jutro!
A od poniedziałku 10 stopni mniej. Na razie!
kaszu27
Październikowa mamusia
tak???
ja znowu wczoraj na TVP1 słyszałam co innego, że tylko na pomorzu i zachodzie niewielkie opady deszczu a w pozostałej części kraju nadal tak samo!
ja znowu wczoraj na TVP1 słyszałam co innego, że tylko na pomorzu i zachodzie niewielkie opady deszczu a w pozostałej części kraju nadal tak samo!
malgosia_76
Fanka BB :)
Podobno padać ma przez weekend wszędzie. A od poniedziałku ochłodzenie. Ale zobaczymy. Jak dla mnie bomba takie 15 stopni na termometrze!
reklama
L
Lucky
Gość
Och niech pada, bo jak deszcz w końcu nie spadnie to ja padnę,
jest za duszno, za gorąco i wolę się grubiej ubierać żeby nie było widac tak mojej okropnej tuszy.
jest za duszno, za gorąco i wolę się grubiej ubierać żeby nie było widac tak mojej okropnej tuszy.
Podziel się: