reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czuję się gruba, brzydka i nieatrakcyjna :P

Z poceniem to nigdy nie miałam kłopotów, ale zaobserwowałam u siebie, że na dłoniach zaczęła mi sie łuszczyć skóra, szczególnie na palcach wskazujących. Wcześniej tego nie miałam i strasznie mnie to denerwuje.
Lucky,
Co do przebarwień to czesto znikają po ciąży, chociaż nie każde. Nie wystawiaj buziaka na słońce, a jak możesz sobie zafundowac krem La Roche Posay "MELA D" na przebarwienia, to na pewno rozjaśnią Ci się.
Na zmiany skórne rewelacyjny kremik dostarczony mi dosłownie kilka dni temu przez Kochana Przyjaciółkę, to Aveny "CICALFATE" - działa błyskawicznie. Miałam na brodzie, takie brzydkie czerwone plamy z małymi krostkami. Juz nic nie mam. A próbowałam wszystkiego łacznie z maścią z antybiotykiem i to od kilku tygodni. A tu raz, dwa i nie ma śladu.

reklama
Małgosiu ja jak posmaruję sudokremem to mi zaraz schodzi, ale te ostatnio coś nie chcą za bardzo...dziwne..
Jak mi nie zejdą do poniedziałku to będę sobei musiałą kupić ten kremik co proponujesz, bez względu an cenę, bo nie zamierzam z taką twarzą paradować.

Generalnie, zawsze mam pod ręką sudocrem, ale tym razem nie zdał egazminu. Dlatego mam ten krem. Tym bardziej, że wypróbowany przez inna ciężarną mamę, która to naprawdę miała pizze na twarzy, a juz nie ma.

Małgosiu ja lecę zrobić sonbie makijaz i jakoś sie ubrac fajnie, bo rodzinka przyjezdza, tzn. nasza świadkowa
prosić na swój ślub.

Jestem już z Wmi, teraz tylko pozostało czekać na nich, ale nie wiem o której będą, nie widziałm sie z nimi od swojego slubu..czyli już sporooooooo
czasu...

reklama
A my od 30 kwietnia i chyba jestem najmłodszą mężatką.Oczywiście nasz ślub był zaplanowany rok wcześniej a dowodem na to że nie braliśmy ślubu dlatego że zaszłam w ciążę jest paragon z grudnia za suknię ślubną-trzymam go żeby pokazać go dziecku jak mi to będzie zarzucało ;D .I tak i tak wszyscy myślą że wzieliśmy ślub bo jestem w ciąży.Ja już nie mogłam dłużej czekać-tak okropnie chciałam mieć dziecko i dlatego nie czekaliśmy do kwietnia ze staraniem się o potomka tylko już w styczniu wzięliśmy się do roboty ;D

Do góry