O'laaa
Fanka BB :)
To tym bardziej przykre , że bliska osoba potrafi tak krzywdzićZ tego co czytałam poprzednie posty autorki to od dawna.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tym bardziej przykre , że bliska osoba potrafi tak krzywdzićZ tego co czytałam poprzednie posty autorki to od dawna.
Mąż dalej pozostaje przy swoim zdaniu, ja przy swoim. Atmosfera mocno napięta.
A masz zamiar podjąć w związku z tym jakieś działanie, czy dla "dobra dziecka" dalej nic?Mąż dalej pozostaje przy swoim zdaniu, ja przy swoim. Atmosfera mocno napięta.
Ze tak brutalnie spytam…jakie korzyści masz z tego związku? Wsparcie emocjonalne? Rozrywkę? Wybuchowy seks? Co jest takiego w tym człowieku, ze się go trzymasz niczym tonący brzytwy?
Bo wiesz, możesz ty go kochać ale jeśli on nie kocha ciebie to sobie tak naprawdę tobą dupe wyciera.
A jak Ty myślisz? Bo ja myślę, że ona stwierdzi, że dla dobra dziecka warto dać się poniżać i być wycieruską dla faceta. Może jeszcze będzie robić kanapki dla jego kochanki, ale co mąż to mąż.Myslisz,że odpuści czy ty predzej zmiękniesz?
A jak Ty myślisz? Bo ja myślę, że ona stwierdzi, że dla dobra dziecka warto dać się poniżać i być wycieruską dla faceta. Może jeszcze będzie robić kanapki dla jego kochanki, ale co mąż to mąż.