reklama
Milva
Zbójkowa mama;)
co dziecko trzyma:-), dzięki! a jaki masz kolor wózka?
majeczka02
Fanka BB :)
Wózek Spacerowy ORSO SMART 2012 OKRYCIE + FOLIA!!! (2394155449) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
My ostatnio nabyliśmy tą spaceróweczkę (parasolkę) na innej aukcji za 299 różową jest super-jak coś polecam.
Leciutka skrętna,a oparcie plecków można regulować jak się chce-jestem z niej bardzo zadowolona-Sarunia także:-)
My ostatnio nabyliśmy tą spaceróweczkę (parasolkę) na innej aukcji za 299 różową jest super-jak coś polecam.
Leciutka skrętna,a oparcie plecków można regulować jak się chce-jestem z niej bardzo zadowolona-Sarunia także:-)
ja osobiście jestem przeciwnikiem sadzania takich maluchów w parasolkach ale to oczywiście moje skromne zdanie,ledwie przesadziliśmy je z gondoli w/g opini lekarzy i moim również to wózki od ok 18 m-ca życia wiem że niektór z was muszą taszczeć je na piętra rozumiem to a wózki są ciężkie te solidne tym bardziej ale ja tęż mam lekki ale czeka na Ozika aż będzie starszy Fakt nie muszę nosić wózka może dlatego mam takie zdanie
proszę nie czujcie się urażone to tylko moje skromne zdanie, każda mama wie co dla jej maluszka jest dobre
proszę nie czujcie się urażone to tylko moje skromne zdanie, każda mama wie co dla jej maluszka jest dobre
venus27
Fanka BB :)
Gosiu zgadzam się z Tobą w 100%. Jednak mój x-lander jest super jeśli chodzi o wszystko oprócz właśnie wagi:\ Mieszkanie na 3 piętrze zmusiło mnie do zakupu wózka spacerowego. Baby mini nie jest parasolką tak dla uściślenia Z tego co zdążyłam zauważyć to Mikołajowi jest równie wygodnie w obu wózkach.
Majeczka wózek super Ja nie mogłam się zdecydować w sklepie Jestem zadowolona ale jak teraz tak oglądam na allegro to znajduję co chwilkę jakiś inny który mi się podoba...Ehh ja jestem bardzo niezdecydowana i zawsze mam problem z wyborem. Co do oparcia to popieram, że płynność regulacji było moim jednym z kryteriów wyboru.
Majeczka wózek super Ja nie mogłam się zdecydować w sklepie Jestem zadowolona ale jak teraz tak oglądam na allegro to znajduję co chwilkę jakiś inny który mi się podoba...Ehh ja jestem bardzo niezdecydowana i zawsze mam problem z wyborem. Co do oparcia to popieram, że płynność regulacji było moim jednym z kryteriów wyboru.
Milva
Zbójkowa mama;)
Venus- zakupiłam dziś Twój wózek na allegro;-)Wzięłam ten tańszy, tzn kolor turkusowy, bo potrzebuję go tylko na wypady do miasta czy urlop, a że rzadko się to zdarza, to stwierdziłam, że nie ma co kasę wyrzucać, zwłaszcza , że mam drugi spacerowy porządny . Dam znać jak dojdzie.
Kupiliśmy dziś wozek, espiro city, i pierwsze wrażenie super. Lekko się prowadzi, oparcie można praktycznie pod każdym kątem od lezenia do prostego siadu ustawić, Emilka zadowolona i my też
Edit:
o to nasz wózek http://www.calineczka.pl/sklep/espiro-city-kolor-wozek-spacerowy-p-15265.html
Edit:
o to nasz wózek http://www.calineczka.pl/sklep/espiro-city-kolor-wozek-spacerowy-p-15265.html
Ostatnia edycja:
reklama
Milva
Zbójkowa mama;)
Venus, chyba czytasz w moich myślach, bo chciałam o wózku dziś napisać;-)
Jak doszedł, to po rozłożeniu najpierw wydawał mi się taki malutki , miałam wrażenie, że się rozpadnie- ale to po porównaniu z moją terenówką spacerową
Zabraliśmy go na urlop i jestem mega zadowolona, szybko się składa, lekki, wygodny dla dziecka, zwrotny. Do miasta i sklepów idealny! Młody bez problemu w nim zasypiał. Nawet Tz , który jest zawsze krytyczny wobec moich zakupów dla małego, stwierdził , że dobrze, że kupiłam ten wózek;-) Nie zauważyłam, aby kółka jakoś specjalnie pukały na chodnikach;-)Na razie na pewno spacerówki nie zmieniam .
Wrzucę fotkę jak siostra wróci z wakacji, bo zabrała mi kartę ze zdjęciami.
Jak doszedł, to po rozłożeniu najpierw wydawał mi się taki malutki , miałam wrażenie, że się rozpadnie- ale to po porównaniu z moją terenówką spacerową
Zabraliśmy go na urlop i jestem mega zadowolona, szybko się składa, lekki, wygodny dla dziecka, zwrotny. Do miasta i sklepów idealny! Młody bez problemu w nim zasypiał. Nawet Tz , który jest zawsze krytyczny wobec moich zakupów dla małego, stwierdził , że dobrze, że kupiłam ten wózek;-) Nie zauważyłam, aby kółka jakoś specjalnie pukały na chodnikach;-)Na razie na pewno spacerówki nie zmieniam .
Wrzucę fotkę jak siostra wróci z wakacji, bo zabrała mi kartę ze zdjęciami.
Podziel się: