reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery kółka i inne środki lokomocji naszych maluchów ;D

Milva chodzi Ci o ten pałąk co trzyma dziecko czy chodzi o rączkę którą trzyma rodzic?:) Pierwsze regulowane, drugie chyba nie, przynajmniej nie zauważyłam:)

reklama
ja osobiście jestem przeciwnikiem sadzania takich maluchów w parasolkach ale to oczywiście moje skromne zdanie,ledwie przesadziliśmy je z gondoli w/g opini lekarzy i moim również to wózki od ok 18 m-ca życia wiem że niektór z was muszą taszczeć je na piętra rozumiem to a wózki są ciężkie te solidne tym bardziej ale ja tęż mam lekki ale czeka na Ozika aż będzie starszy Fakt nie muszę nosić wózka może dlatego mam takie zdanie:tak:

proszę nie czujcie się urażone to tylko moje skromne zdanie, każda mama wie co dla jej maluszka jest dobre

Gosiu zgadzam się z Tobą w 100%. Jednak mój x-lander jest super jeśli chodzi o wszystko oprócz właśnie wagi:\ Mieszkanie na 3 piętrze zmusiło mnie do zakupu wózka spacerowego. Baby mini nie jest parasolką tak dla uściślenia;) Z tego co zdążyłam zauważyć to Mikołajowi jest równie wygodnie w obu wózkach.
Majeczka wózek super:) Ja nie mogłam się zdecydować w sklepie:( Jestem zadowolona ale jak teraz tak oglądam na allegro to znajduję co chwilkę jakiś inny który mi się podoba...Ehh ja jestem bardzo niezdecydowana i zawsze mam problem z wyborem. Co do oparcia to popieram, że płynność regulacji było moim jednym z kryteriów wyboru.

Venus- zakupiłam dziś Twój wózek na allegro;-)Wzięłam ten tańszy, tzn kolor turkusowy, bo potrzebuję go tylko na wypady do miasta czy urlop, a że rzadko się to zdarza, to stwierdziłam, że nie ma co kasę wyrzucać, zwłaszcza , że mam drugi spacerowy porządny . Dam znać jak dojdzie.

reklama
Venus, chyba czytasz w moich myślach, bo chciałam o wózku dziś napisać;-)

Jak doszedł, to po rozłożeniu najpierw wydawał mi się taki malutki , miałam wrażenie, że się rozpadnie- ale to po porównaniu z moją terenówką spacerową:-p
Zabraliśmy go na urlop i jestem mega zadowolona, szybko się składa, lekki, wygodny dla dziecka, zwrotny. Do miasta i sklepów idealny! Młody bez problemu w nim zasypiał. Nawet Tz , który jest zawsze krytyczny wobec moich zakupów dla małego, stwierdził , że dobrze, że kupiłam ten wózek;-) Nie zauważyłam, aby kółka jakoś specjalnie pukały na chodnikach;-)Na razie na pewno spacerówki nie zmieniam .
Wrzucę fotkę jak siostra wróci z wakacji, bo zabrała mi kartę ze zdjęciami.

Do góry