reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery kółka i inne środki lokomocji naszych maluchów ;D

reklama
Powrócił temat wózków, więc przywracam wątek i zachęcam do pisania w tym temacie - łatwiej będzie znaleźć potrzebne info.

a jak o wózkach to naprawdę polecam z czystym sumieniem Joolz wiem że to nie tani wózek ale można kupić używany za nie wielkie pieniądze szczególnie za granicą wkleiłam wiadomość ze wątka głównego bo chyba tu powinnam to napisać więc ...

ttp://babysingapore.com.sg/onthego/joolz-dutch-ergonomicz/limited-edition/joolz-expedition-limited-edition.html

mam nową furę Joolz expedition tzn taką miałam tylko stary model a teraz mam nóweczkę i bardziej wypasioną bo jak pisałam dostałam wózek od kumpeli ze względu na duuużą gondolkę ale zakochałam się w tym wózku więc oddam koleżance bo chociaż nie chciała to ja tak nie potrafie a wiem że jej koleżanka teraz też oczekuje na dzidziusia i bałam się że nie powie a może chce jej odstąpić wózek bo u tej kumpeli sytuacja finansowa nie fajnato już czwarte babay
laugh.gif
ja kupiłam model z samą spacerówką mam nadzieje że z ok 1-1,5 posłuży jeszcze bo póżniej to już tylko maclaren
co do wózków to ten jest właśnie z siedzeniem kubełkowym ale u babci mamy Mutsy 4 rider z rozkładanym siedziskiem tradycyjnie i powiem wam że naprawdę nie lubie go Ozik leży jaoś tak bokiem i wykrzywiony wogóle nam nie pasuje i jemu chyba też nie bo płacze i nie chce tam siedzieć czy leżeć więc ja za kubełkowymi jestem

Popieram Gosie:) rowniez mamy ten wozek i rowniezjestem za kubełkiem,przed tem ialam nie kubełkowy i Patrtyk mi zjezdzał w dół,teraz mamy joolza i jest super.

Moj juz nie jezdzi :( a szkoda,bo to były cudowne chwile:)
Ale my tutaj przy domu na spacer to po nóżkach..A jak na zakupy to wsiada do marketowego wózka:)
Pózniej dziecko samo rezygnuje około dwóch latek i chce po nóżkach.

u nas Zu w wózku jeździła do 2,5 roku do 3 tak spradycznie z babcią albo jak sytuacja tego wymagała a teraz to nawet mowy o wózku nie ma !!! panna się zrobiła

Kupiłam przedwczoraj spacerówkę baby design mini i póki co jestem zadowolona. Tym bardziej, że mamy x-landera i jest za ciężki i za duży żeby go wnosić na 3 piętro. Mini jest fajny właśnie na takie wylotki, wszędzie nim wjadę, jest bardzo skrętny i zwinny:) Może to nie jest wózek z najwyższej półki, ale spełnia na ta chwilę moje oczekiwania:) Zamiast na rękach to usypiam Mikusia właśnie w tym wózeczku:)

reklama
Venus- czy ona ma regulowany pałąk ? Na fotkach wydaje mi się , że tak...na allegro kolor niebieski nówka kosztuje ok 200zł, jeżeli ma regulowany, to chyba tez się na taki zdecyduję...
Mocną spacerówkę do chodzenia po naszej wsi mam, szukam własnie czegoś małego do miasta, a że rzadko jeździmy to wolałabym nie wydawać fortuny...bo jej nie mam:-p

Do góry