reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka i inne środki lokomocji naszych maluchów ;D

No to I ja pokaze co upolowalam :-) wozek firmy phils and ted E3, mozna uzywac jako jedynka albo podwojny dla dwoch szkrabkow, do 4 miesiecy glowna czesc sklada sie na plasko I noworodek lezy w gondolce a wieksze dziecko ma naczepiane siedzonka viuz wyzej, jak male jest wieksze to siedzonko idzie na tyl a to co lezalo na plasko zamienia sie w siedzenie. Do tego jest ocieplacz, dwie dodatkowe torby i folia przeciwdeszczowa. Ciesze sie z zakupu I mam nadzieje ze w praktyce bedzie wygodny.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 59
  • image.jpg
    image.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 61
  • image.jpg
    image.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Gosia dzieki bo ja na zywo go nawet nie widzialam :-D kupilam przez neta i jak mi facet dzis przywiezie to bedzie moj pierwszy raz oko w oko z tym woziem :eek: widzialam na ulicach, czytalam opinie, filmiki itd zeby podjac decyzje wiec jakby nie bylo to z maluchami moge juz gdzies razem wyjsc :tak: ja za to wszystko tu dalam £180 wiec nie wiem czy duzo za uzywke czy nie :zawstydzona/y:

Łysa cena bardzo dobra !!!i wózek super napewno będziesz zadowolona widzę że z całymi akcesoriami masz super w pl kosztuje w sklepie o 2500- 3500 zależy od modelu oglądałam i jeździłam fajna sprawa

Łysa Gratuluje zakupu wózka :)
będziesz zadowolona z uzytkowania
ja mam własnie tej firmy tylko model VIBE, wózek jest lekki bo podwójny wazy tylko 10kg, świetnie sprawdza sie zarówno na sniegu, na plazy i w górach, my mamy go od lutego 2010, jak sie urodziła Martynka - super sprawa no i mozesz byc niezalezna i wyjśc z dwójką dzieci, nam sie przyda do 3 dziecka, mam nadzieje ze Milenka już zwolni wozek dla Kubusia

w polsce uzywane sa na allegro np
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy nowy kupiłam tutaj everbaby druga super firma polecam

i najwazniejsze maja super system reklamacji , mi cos sie kółko zaciskało przednie , jeden dzien kurier przyjechał zabrał wozek , i na drugi dzien rano mialam naprawiony

Łysa, powiem Ci, że kilka m-cy temu, kiedy dziewczyny wklejały fotki takich wózków nie byłam zachwycona. Jakoś mi się wydawało, że to dziecko na dole będzie pokrzywdzone ;) Jednak na wakacjach widziałam ich mnóstwo w IRL i zupełnie zmieniłam zdanie! Wózek jest praktyczny i solidny. Zu i Ben będą w nim śmigać aż miło :)

reklama
Mla ja ci odpowiem, ze od poczatku mowilam ze nigdy nie kupie wozka gdzie jedno siedzi pod drugim bo wlasnie myslalam, ze to male takie biedne, nic nie widzi i wogole, ale tak sie przygladalam tym ktore sa jeden za drugim albo podwojne obok siebie, i stwierdzilam, ze do sklepu czy autobusu bez jakiejs przepychanki nie bede miala szansy wejsc :no: a mysle, ze Zuzia do lata i tak bedzie wolala chodzic wiec z dwojki zrobie tylko jedynke dla Bena i juz.

Teraz mi juz nie jest tak zal, ze wydalam tyle kaski bo dla mnie to dosc duzo w obecnej sytuacji ale nic i nikt nie odbierze mi niezaleznosci, ktora przez ten zakup zdobylam :tak: :* dziekuje...

Do góry