reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cztery kółka i inne środki lokomocji naszych maluchów ;D

No to I ja pokaze co upolowalam :-) wozek firmy phils and ted E3, mozna uzywac jako jedynka albo podwojny dla dwoch szkrabkow, do 4 miesiecy glowna czesc sklada sie na plasko I noworodek lezy w gondolce a wieksze dziecko ma naczepiane siedzonka viuz wyzej, jak male jest wieksze to siedzonko idzie na tyl a to co lezalo na plasko zamienia sie w siedzenie. Do tego jest ocieplacz, dwie dodatkowe torby i folia przeciwdeszczowa. Ciesze sie z zakupu I mam nadzieje ze w praktyce bedzie wygodny.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 56
  • image.jpg
    image.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 54
  • image.jpg
    image.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Gosia dzieki bo ja na zywo go nawet nie widzialam :-D kupilam przez neta i jak mi facet dzis przywiezie to bedzie moj pierwszy raz oko w oko z tym woziem :eek: widzialam na ulicach, czytalam opinie, filmiki itd zeby podjac decyzje wiec jakby nie bylo to z maluchami moge juz gdzies razem wyjsc :tak: ja za to wszystko tu dalam £180 wiec nie wiem czy duzo za uzywke czy nie :zawstydzona/y:

Łysa cena bardzo dobra !!!i wózek super napewno będziesz zadowolona widzę że z całymi akcesoriami masz super w pl kosztuje w sklepie o 2500- 3500 zależy od modelu oglądałam i jeździłam fajna sprawa

Łysa Gratuluje zakupu wózka :)
będziesz zadowolona z uzytkowania
ja mam własnie tej firmy tylko model VIBE, wózek jest lekki bo podwójny wazy tylko 10kg, świetnie sprawdza sie zarówno na sniegu, na plazy i w górach, my mamy go od lutego 2010, jak sie urodziła Martynka - super sprawa no i mozesz byc niezalezna i wyjśc z dwójką dzieci, nam sie przyda do 3 dziecka, mam nadzieje ze Milenka już zwolni wozek dla Kubusia

w polsce uzywane sa na allegro np
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy nowy kupiłam tutaj everbaby druga super firma polecam

i najwazniejsze maja super system reklamacji , mi cos sie kółko zaciskało przednie , jeden dzien kurier przyjechał zabrał wozek , i na drugi dzien rano mialam naprawiony

Łysa, powiem Ci, że kilka m-cy temu, kiedy dziewczyny wklejały fotki takich wózków nie byłam zachwycona. Jakoś mi się wydawało, że to dziecko na dole będzie pokrzywdzone ;) Jednak na wakacjach widziałam ich mnóstwo w IRL i zupełnie zmieniłam zdanie! Wózek jest praktyczny i solidny. Zu i Ben będą w nim śmigać aż miło :)

reklama
Mla ja ci odpowiem, ze od poczatku mowilam ze nigdy nie kupie wozka gdzie jedno siedzi pod drugim bo wlasnie myslalam, ze to male takie biedne, nic nie widzi i wogole, ale tak sie przygladalam tym ktore sa jeden za drugim albo podwojne obok siebie, i stwierdzilam, ze do sklepu czy autobusu bez jakiejs przepychanki nie bede miala szansy wejsc :no: a mysle, ze Zuzia do lata i tak bedzie wolala chodzic wiec z dwojki zrobie tylko jedynke dla Bena i juz.

Teraz mi juz nie jest tak zal, ze wydalam tyle kaski bo dla mnie to dosc duzo w obecnej sytuacji ale nic i nikt nie odbierze mi niezaleznosci, ktora przez ten zakup zdobylam :tak: :* dziekuje...

Do góry