reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery kółka i inne środki lokomocji naszych maluchów ;D

reklama
No kochana, to porszawkę w odpowiednim kolorze już masz! Wygląda super :) I przy okazji udowodniłaś pracowity dzień - wyprałaś milion skarpetek! XD

dzieki dziewczyny :*

Mła- daj spokoj ze skarpetkami:-Dile sie nameczylam zeby jej wywiesic:tak:takie malutkie ,caly czas spadaly mi na podłoge;-)a ja ledwo co okrakiem sie schylalam i tylko bluznilam:-D
2701- wejdz na strone Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości i mozesz napisac do przedstawiciela e-maila czy jest mozliowsc sprzedazy bez adaptera i fotelika mysle ze bez fotelika tez mozna kupic :-)
Jak widzialam wózek z katalogu to sie marszczylam,ale mojemu M sie podobal zobaczylismy go na zywo tylko w innym kolorze normalnie sie zakochalam:-DJest mozliwosc zablokowania przednich kólek zeby nie skrecaly,mozesz sama go złożyc do auta, typowo wózeczek dla kobiet, no i co najwazniejsze to kola musialy byc duze i pompowane ze wzgledu ze u mnie nie ma kostki i jest nierówna droga (domki jednorodzinne):-)
Na zaden inny bym go nie zamienila napewno:-)przeczytaj sobie jeszcze opinie w necie..bo to byla pierwsza rzecz jaka zrobilam przed zakupem:tak:

Phelania, wiem dokładnie o czym mówisz - i usilne próby wieszania i nieustanne schylanie się po nie :) Na szczęście wymyłam wcześniej parkiet, bo trzebaby było powtarzać całe pranie :)

Phelania dziekuję za opinie. A możesz mi powiedzieć czy daszek składa się w miarę cicho??
Muszę pokazać ten model mojemu M, może też taki zamówimy:-)

2701- w gondoli niestety troszke daszek "pstryka"ale w spacerówce nie...ale tak naprawde to daszek używasz tylko na dworze, a nie w domu:-) tym bardziej pogoda przez pierwsze 3 -4 miesiace nie bedzie zapewne ladna ,a pozniej przechodzisz na spacerówke:-)ja bym na twoim miejscu obejrzala go na spokojnie w jakims sklepie ,spójrz sobie na ich strone i tam jest "dystybutorzy" w danej miejscowosci ,pojedz i ocen to cacko:-D
Freiya - wózek ma sie sprawdzac,a o tym modelu czytalam dosc pozytywne opinie:-)nie kazdego stac na wózek za nie wiadomo jakie pieniadze ,my mielismy taka mozliwosc do 1000zł i jakos sie udało ,najwazniesze zeby spełniał funkcje takie jakie od niego oczekujemy:tak:

Ostatnia edycja:
Mnie też najbardziej podobała się wersja czarno-biała ale pomyślałam sobie, że w lato mogą przyjść upały, i czarna spacerówka mogłaby się dziecku szybko pod pleckami nagrzewać. Dlatego zdecydowałam się na bordowy.

reklama
Freiya, ładny kolorek wybrałaś. Mnie się jeszcze podoba czarny + białe kwiaty lub czarny + czerwone kwiaty, ale z czarnym jest pewne ryzyko. I nie tylko chodzi o nagrzewanie się, ale o blaknięcie. Dobre materiały nie spłowieją na słońcu, ale zanim nie przetestujemy tego same, nie będziemy miały pewności, że nasz akurat jest z tych nie płowiejących.

Do góry