reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka i inne środki lokomocji naszych maluchów ;D

reklama
No kochana, to porszawkę w odpowiednim kolorze już masz! Wygląda super :) I przy okazji udowodniłaś pracowity dzień - wyprałaś milion skarpetek! XD

dzieki dziewczyny :*

Mła- daj spokoj ze skarpetkami:-Dile sie nameczylam zeby jej wywiesic:tak:takie malutkie ,caly czas spadaly mi na podłoge;-)a ja ledwo co okrakiem sie schylalam i tylko bluznilam:-D
2701- wejdz na strone Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości i mozesz napisac do przedstawiciela e-maila czy jest mozliowsc sprzedazy bez adaptera i fotelika mysle ze bez fotelika tez mozna kupic :-)
Jak widzialam wózek z katalogu to sie marszczylam,ale mojemu M sie podobal zobaczylismy go na zywo tylko w innym kolorze normalnie sie zakochalam:-DJest mozliwosc zablokowania przednich kólek zeby nie skrecaly,mozesz sama go złożyc do auta, typowo wózeczek dla kobiet, no i co najwazniejsze to kola musialy byc duze i pompowane ze wzgledu ze u mnie nie ma kostki i jest nierówna droga (domki jednorodzinne):-)
Na zaden inny bym go nie zamienila napewno:-)przeczytaj sobie jeszcze opinie w necie..bo to byla pierwsza rzecz jaka zrobilam przed zakupem:tak:

Phelania, wiem dokładnie o czym mówisz - i usilne próby wieszania i nieustanne schylanie się po nie :) Na szczęście wymyłam wcześniej parkiet, bo trzebaby było powtarzać całe pranie :)

Phelania dziekuję za opinie. A możesz mi powiedzieć czy daszek składa się w miarę cicho??
Muszę pokazać ten model mojemu M, może też taki zamówimy:-)

2701- w gondoli niestety troszke daszek "pstryka"ale w spacerówce nie...ale tak naprawde to daszek używasz tylko na dworze, a nie w domu:-) tym bardziej pogoda przez pierwsze 3 -4 miesiace nie bedzie zapewne ladna ,a pozniej przechodzisz na spacerówke:-)ja bym na twoim miejscu obejrzala go na spokojnie w jakims sklepie ,spójrz sobie na ich strone i tam jest "dystybutorzy" w danej miejscowosci ,pojedz i ocen to cacko:-D
Freiya - wózek ma sie sprawdzac,a o tym modelu czytalam dosc pozytywne opinie:-)nie kazdego stac na wózek za nie wiadomo jakie pieniadze ,my mielismy taka mozliwosc do 1000zł i jakos sie udało ,najwazniesze zeby spełniał funkcje takie jakie od niego oczekujemy:tak:

Ostatnia edycja:
Mnie też najbardziej podobała się wersja czarno-biała ale pomyślałam sobie, że w lato mogą przyjść upały, i czarna spacerówka mogłaby się dziecku szybko pod pleckami nagrzewać. Dlatego zdecydowałam się na bordowy.

reklama
Freiya, ładny kolorek wybrałaś. Mnie się jeszcze podoba czarny + białe kwiaty lub czarny + czerwone kwiaty, ale z czarnym jest pewne ryzyko. I nie tylko chodzi o nagrzewanie się, ale o blaknięcie. Dobre materiały nie spłowieją na słońcu, ale zanim nie przetestujemy tego same, nie będziemy miały pewności, że nasz akurat jest z tych nie płowiejących.

Do góry