reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka i inne środki lokomocji naszych maluchów ;D

aaaaaaaa Wózek, wózek, wózek!!!!!!!
Pani wczoraj zadzwoniła i dzisiaj mamy do odbioru wózek i fotelik do samochodu :-D
Wieczorem pokażę pierwszy środek lokomocji mego bobasa.

reklama
DSC08523.jpg
A ja mam taki wózeczek dla Kacperka po Amelce,bez sensu było kupować nowy, skoro ten jest w idealnym stanie. Jeszcze jest spacerowa część ale nie mam możliwości zrobić zdjęcia bo w piwnicy schwana.
DSC08517.jpgDokupiłam tylko nowy fotelik i adaptery. Przy pierwszym dziecku miałam pożyczony bo auta nie mieliśmy i tylko w razie gdyby z kimś jechać trzeba było gdzieś. A teraz już musiałam bo auto jest to i swój fotel mały musi mieć.

Ja także mam wózek po Marysi=>3 w 1 (głęboki+spacerówka+nosidełko)..ale wózka ogólnie to nie polecam ze względu na kółka, chyba, że ktoś mieszka w mieście i ma tam w miarę równo..spacery po parku czy gdzieś, gdzie jest nierówno, to masakra..Wózek firmy Bebe Confort Street.
P1020159 [DVD (PAL)].jpgDSC_0048 [DVD (PAL)].jpgP1030084 [DVD (PAL)].jpg

Papayka, super! Fajna stylistyka, sztywna gondolka i solidna niemiecka firma! Gratulacje! Teraz możesz spać spokojnie :)

reklama
Do góry