reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery kółka i inne środki lokomocji naszych maluchów ;D

aaaaaaaa Wózek, wózek, wózek!!!!!!!
Pani wczoraj zadzwoniła i dzisiaj mamy do odbioru wózek i fotelik do samochodu :-D
Wieczorem pokażę pierwszy środek lokomocji mego bobasa.

reklama
DSC08523.jpg
A ja mam taki wózeczek dla Kacperka po Amelce,bez sensu było kupować nowy, skoro ten jest w idealnym stanie. Jeszcze jest spacerowa część ale nie mam możliwości zrobić zdjęcia bo w piwnicy schwana.
DSC08517.jpgDokupiłam tylko nowy fotelik i adaptery. Przy pierwszym dziecku miałam pożyczony bo auta nie mieliśmy i tylko w razie gdyby z kimś jechać trzeba było gdzieś. A teraz już musiałam bo auto jest to i swój fotel mały musi mieć.

Ja także mam wózek po Marysi=>3 w 1 (głęboki+spacerówka+nosidełko)..ale wózka ogólnie to nie polecam ze względu na kółka, chyba, że ktoś mieszka w mieście i ma tam w miarę równo..spacery po parku czy gdzieś, gdzie jest nierówno, to masakra..Wózek firmy Bebe Confort Street.
P1020159 [DVD (PAL)].jpgDSC_0048 [DVD (PAL)].jpgP1030084 [DVD (PAL)].jpg

Papayka, super! Fajna stylistyka, sztywna gondolka i solidna niemiecka firma! Gratulacje! Teraz możesz spać spokojnie :)

reklama
Do góry