reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery kółka i inne środki lokomocji naszych maluchów ;D

Ja bym się chyba nie zdecydowała na taki wózek, chociażby na kółka. Uważam również, że dla noworodka jednak gondola praktyczniejsza, a mimo tego i tak kupowałam osobno do niej śpiworek.

reklama
Papayka, doskonale rozumiem Twoje niezdecydowanie. Wybór wózka jest naprawdę ważny, a przez to trudny. Zwłaszcza, że już stwierdziłyśmy, że nie ma wózków idealnych.
Teutonia z całą pewnością łączy funkcjonalność i solidność z lekkością. Trudno było znaleźć coś, czego można się przyczepić ;) Poszukałam w miarę "świeżych" opinii użytkowniczek tego wózka, więc tam dowiesz się dużo więcej Wózki Teutonia - Forum Wizaz.pl

Co do gondoli, jestem tradycjonalistką, upierałabym się przy sztywnej... :)

Kiedy kupowaliśmy nasz wózek, obok stała Teutonia. Mój M. od razu do "niej" podszedł. Przyciągnął go ręczny hamulec zamontowany na rączce. Faceci... ;)

ciężki wybór jest z tymi wózkami, my z mężem wybraliśmy Espiro Vector Pro podobał nam sie najbardziej jest w miare lekki i bardzo wygodny, dzisiaj mąz ma po niego pojechąc to pochwale się jak się prezentuje.

reklama
Papayka, chyba dokonałaś dobrego wyboru :) Z opisu wszystko brzmi świetnie, a w necie choć nie ma wielu opinii, te które są, są pozytywne. Jedyny zarzut to ciężar, ale to akurat nie każdemu musi przeszkadzać, poza tym nie są AŻ TAK ciężkie ;) Poniżej zacytuję 2 opinie reprezentujące wszystko, co przeczytałam na ten temat:

"taka tańsza wersja idealnego ponoć Bugaboo"
"Wozki bardzo dobre ale ciezkie tak samo jak Teutonia"

Do góry