reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka i inne środki lokomocji naszych maluchów ;D

Ja bym się chyba nie zdecydowała na taki wózek, chociażby na kółka. Uważam również, że dla noworodka jednak gondola praktyczniejsza, a mimo tego i tak kupowałam osobno do niej śpiworek.

reklama
Papayka, doskonale rozumiem Twoje niezdecydowanie. Wybór wózka jest naprawdę ważny, a przez to trudny. Zwłaszcza, że już stwierdziłyśmy, że nie ma wózków idealnych.
Teutonia z całą pewnością łączy funkcjonalność i solidność z lekkością. Trudno było znaleźć coś, czego można się przyczepić ;) Poszukałam w miarę "świeżych" opinii użytkowniczek tego wózka, więc tam dowiesz się dużo więcej Wózki Teutonia - Forum Wizaz.pl

Co do gondoli, jestem tradycjonalistką, upierałabym się przy sztywnej... :)

Kiedy kupowaliśmy nasz wózek, obok stała Teutonia. Mój M. od razu do "niej" podszedł. Przyciągnął go ręczny hamulec zamontowany na rączce. Faceci... ;)

ciężki wybór jest z tymi wózkami, my z mężem wybraliśmy Espiro Vector Pro podobał nam sie najbardziej jest w miare lekki i bardzo wygodny, dzisiaj mąz ma po niego pojechąc to pochwale się jak się prezentuje.

reklama
Papayka, chyba dokonałaś dobrego wyboru :) Z opisu wszystko brzmi świetnie, a w necie choć nie ma wielu opinii, te które są, są pozytywne. Jedyny zarzut to ciężar, ale to akurat nie każdemu musi przeszkadzać, poza tym nie są AŻ TAK ciężkie ;) Poniżej zacytuję 2 opinie reprezentujące wszystko, co przeczytałam na ten temat:

"taka tańsza wersja idealnego ponoć Bugaboo"
"Wozki bardzo dobre ale ciezkie tak samo jak Teutonia"

Do góry