Papayka, święte słowa - nie ma ideału, tym bardziej, że i potrzeby są różne
Nereida, niestety nikt z moich znajomych nie używał polskich wózków, ale w kwestii plastikowego zapięcia to uważam, że jest jak najbardziej ok i takie właśnie było we wszystkich modelach, które brałam pod uwagę. Uważam, że skoro tak ważne i nośne elementy jak oś kół, czy wpięcie gondoli i spacerówki sprawdzają się plastikowe, to zapięcie pasów tym bardziej
Nie piszesz o konkretnym modelu wózka, ale w necie znalazłam kilka opinii.
Ta jest raczej odstraszająca... (ale pochodzi z 2004 r., więc mogli dopracować swoje wózeczki)
Re: Adamex (Gutek), czy znacie ten wözek? - Zakupy - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Tu znajdziesz opinie raczej umiarkowane...
Wózek firmy Adamex - Niemowlę - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
A tu opinia pozytywna
wozek adamex - Mamy w Stanach - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Zauważ, że wszyscy zwracają uwagę na sporą wagę wózka.
Nereida, niestety nikt z moich znajomych nie używał polskich wózków, ale w kwestii plastikowego zapięcia to uważam, że jest jak najbardziej ok i takie właśnie było we wszystkich modelach, które brałam pod uwagę. Uważam, że skoro tak ważne i nośne elementy jak oś kół, czy wpięcie gondoli i spacerówki sprawdzają się plastikowe, to zapięcie pasów tym bardziej
Nie piszesz o konkretnym modelu wózka, ale w necie znalazłam kilka opinii.
Ta jest raczej odstraszająca... (ale pochodzi z 2004 r., więc mogli dopracować swoje wózeczki)
Re: Adamex (Gutek), czy znacie ten wözek? - Zakupy - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Tu znajdziesz opinie raczej umiarkowane...
Wózek firmy Adamex - Niemowlę - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
A tu opinia pozytywna
wozek adamex - Mamy w Stanach - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Zauważ, że wszyscy zwracają uwagę na sporą wagę wózka.