reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszych pociech - WÓZKI, foteliki etc.

jak dla mnie zdecydowanie za male przednie kola, a te ktore maja wieksze nie maja ich skretnych - dla mnie to dyskfalifikuje wozwek :) no i cena :)

reklama
Ja mieszkam na 2 piętrze bez windy ale ja będę wciągać i zjeżdżać ze schodów. Ma mieć duże koła pompowane i to najważniejsze:)
mi_lva fajny ten x-lander i ma dobre opinie:)

niestety teraz taka moda na wozki z przednimi kolami mniejszymy - chyba 90% wozkow tak ma

mi sie to wizualnie nie podoba ale chyba nie ma wyjscia

mi te kółka nie bardzo pasują wolę takie duże pojedyncze ale co kto woli:tak:
szukam wózka 3w1 najlepiej jak na razie zwracam głównie uwage na wygląd heh wiem wiem że to nie tak:zawstydzona/y:
3w1 wózki X-LANDER wózek XA+FOTELIK-new model 2013 (3684388809) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. słyszałam że z tej firmy są dobre wózki i ładne:-D

a jesteś pewna, że chcesz fotelik od x-landera? można kupić 2 w 1 i do tego fotelik oddzielnie np cybex aton lub maxi cosi citi, da się je zamontować na stelażu x-landera. tylko te foteliki mają 4 gwiazdki w testach zderzeniowych a te, które zazwyczaj są w zestawach już nie.

zobacz tu masz 2 w 1 X-LANDER XA wózek głęboko-spacerowy 2013 - 1056.10 zł - Junior - wózki dziecięce - Junior - wózki dziecięce 1299

i fotelik cybex Cybex Aton 2 -499

razem wychodzi cenowo tak samo a o ile bezpieczniej.

ale oczywiście to tylko moja opinia. ja naprawdę jestem zafiksowana na punkcie bezpieczeństwa w samochodzie:pP mój M. też, więc kłótni nie było.

a widzisz to nie wiedziałam myślałam że nie będzie inny pasował do stelaża :sorry2: zależy mi po prostu na takim żebym fotelik mogła zamontować prosto z auta dziecka nie budzić i sru na kółka i jazda:-D o x ladnerach właśnie czytała bardzo dobre opinie też bym chciała żeby koła miały tą samą wielkość albo chociaż różniły się odrobine na pewno nie takie podwójne i najlepiej duże pompowane fajna amortyzacja jest żadne dziury nie straszne :-D

z x-landerem minus jest taki, że ni da się w spacerówce położyć oparcia"na płasko" poza tym bardzo fajny wózek

a ja mam nowy wozek na oku :)

juz wiem na pewno ze chce bialy - niestety niewieli modeli ma biale w ofercie, ale znalazlam
i wg mnie tez jest piekny i nie wiem czy nie bardziej niz tamten

Tako Alive - dzisiaj jedziemy go zobaczyc :)

tako-alive-08_4949.jpg

1373560515_ALIVEGBIALY.jpg

Załączniki

• tako-alive-08_4949.jpg
    tako-alive-08_4949.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 74
  • 1373560515_ALIVEGBIALY.jpg
    1373560515_ALIVEGBIALY.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 76
Kosmiczny:))) i fajnie, że można go podotykać, obejrzeć na żywo. Koniecznie zdaj nam relację po powrocie. Ciekawe czy jest lekki, bardzo mi się podoba:)

reklama
i znowu mam metlik w glowie :(

ten wozek ma fatalnie wpinana gondole, i ponoc awaryjne kola :( poza tym jest sliczny

ale trafilismy na super obnizke Mutsy Transporter i Mutsy 4ride - ze az zal nie kupic, ale kazdy z nim ma jakies wady i wachamy sie, myslimy, czytamy...... oszaleje
jutro bedziemy dzwonic do kiedy ta przecena i chyba trzeba bedzie szybka decyzje podjac :)

Do góry