szkola13
Fanka BB :)
Miała może któraś z was Bugaboo Cameleon?? Bo fajny jest i jak bym miała kupić to oczywiście używkę bo za nowe to sobie nieźle liczą. Jak macie z nim doświadczenia to piszcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miała może któraś z was Bugaboo Cameleon?? Bo fajny jest i jak bym miała kupić to oczywiście używkę bo za nowe to sobie nieźle liczą. Jak macie z nim doświadczenia to piszcie
1. Po jakim terenie będzie jeździć? Czy to chodniki, czy wiejskie wertepy? A może jedno i drugie?
Na wiejskich terenach idealnie sprawdzą się koła pompowane. Najlepiej też, by te przednie były skrętne ale nie wiele mniejsze od przednich. Z reguły gdy przednie są skrętne, są dużo mniejsze od tylnych , co czasem rodzi problemy z pokonaniem nierównego terenu.
4. Planujemy zakup wózka 3in1, 2in1 czy tylko gondoli, a spacerówkę dokupić później?
Często spacerówki w zestawach są małe, ciężkie.
2 latek w takiej spacerówce to męka i dla niego i dla rodzica. Dobrym rozwiązaniem jest kupno osobno wózka z gondolą i osobno jakieś lepszej spacerówki, która posłuży jak najdłużej.
Tak oglądam co tu wstawiacie, bo pare wózków już mam na oku, m.in mutsy igo lite które sebata wstawiła. Bugaboo - strasznie mi sie nie podoba kanciasta gondola ktora przypomina mi kosz na grzyby babci ;/ i spacerówka jakaś taka mało przytulna.
Chciałam was spytać jak to jest z możliwością montowania fotelika, czy to jest naprawdę praktyczne, czy tylko od święta? Podoba mi sie pod względem bezpieczeństwa fotelik peg perego ( 5* w ADAC) ale ich wózki to już takie o, ani kół pompowanych, ani amortyzacji ;/ a znów do mutsy nie pasuje ten fotelik. Co radzicie?