reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
no to ja wczoraj dostałam info od koleżanki że chcą już Nam przywieźć wózek. Robię miejsce na niego , na co mój tata, że nie to nie dobrze by już mieć wózek bo to za wcześnie bo to nieszczęście itp w domu nie podoba mu się to......
Zaśmiałam się tylko no bo cóż miałam powiedzieć ;)

Meryan sprzedaliśmy :D Nawet drożej niż mój D. za niego zapłacił..

Ale musimy mieć pompowane kółka.. :( mamy działkę na takim górzystym terenie i lubimy tam jeździć na weekendy.. więc piankowe odpadają..

X landera wykluczyliśmy bo po 1. ma małą gondolkę a po 2. Gdzie nie spojrze tam x-lander :D
Mutsy z powodu tych kółek i niskiego położenia gondoli..

więc został implast..

Ostatnia edycja:
Ale musimy mieć pompowane kółka.. :( mamy działkę na takim górzystym terenie i lubimy tam jeździć na weekendy.. więc piankowe odpadają..

To ja teren górzysty to warto się zastanowić nad mocnym stelażem.
Ja jak kupowałam swój wózek to właśnie się dowiedziałam że to takiej jazdy (częstszej) po terenie to nadaje się Mutsy lub Maxi Cosi, że jako jedyne mają wzmocnione stelaże.
Stanowczo odradził nam wtedy facet ABC Design - mimo ze nawet o nim nie myśleliśmy, bo powiedział że się stelaż w wielu przypadkach już złamał. A wydaje mi się że ten Implast ma odobny stelaż.

ixidixi a nie ma mozliwosci dokupienia kompletu pompowanych przednich kolek do transportera? Moze warto popytac w sklepie.

Coś wydaje mi się, że do mutsy transportera idzie dokupić pompowane koła. Jedyny minus tego wózka to w spacerówce dziecko jest w kierunku do jazdy a duzo osób na to narzeka, ze nie widzą dziecka ;( Ja chciałam ten wózek ale zrezygnowałam z tego powodu.

reklama
Ja właśnie jestem zwolennikiem spacerówki zamontowanej do kierunku jazdy.
Nie rozumiem jak to dziecka nie widać...widać i to dobrze, tylko dziecko nie patrzy ciągle na nas.

Do góry