rtyska jak nie da sie spacerowki rozlozyc na prosto to musisz miec wozek z gondola. Ja na twoim miejscu kupiłabym jakis niedrogi wozek gleboki aby tylko przetrzymac zime. Ale dziwna ta spacerowka bo chociaz dziecko bedzie umialo siedziec w wozku to na spacerku usnie i co bedzie spalo na siedzaco??
reklama
Elzu
Fanka BB :)
Ja czytalam, ze nawet te spacerowki, ktore calkiem na plasko sie rozkladaja nie sa dla noworodkow dobre, bo jednak nie sa tak proste i sztywne jak gondolka i jak dziewczyny pisaly wczesniej lepiej malucha, ktrory juz umie sam siadac przesadzic do spacerowki.. nie mowiac juz o tym, ze zimna lepiej sie opatuli go w gondolce, ktorej scianki chronia przed wiatrem itd. My mamy wozek 3 w 1 i to chyba najlepsze rozwiazanie moim zdaniem (chyba, ze ktos nie uzywa nosidelka to wystarczy gondola i spacerowka).
Proszę Was o radę,bo się z mężem zastanawiamy,który wózeczek lepszy;
1) XA X-LANDER 15 ELEMENTÓW MEGAZESTAW MEGAOKAZJA !! (1189627339) - Aukcje internetowe Allegro
2) XQ X-LANDER FOT. MAXI COSI CITI 15 EL. MEGAZESTAW (1168307537) - Aukcje internetowe Allegro ??
Mnie bardziej chyba ku temu drugiemu ze względu na fotelik maxi cosi...
1) XA X-LANDER 15 ELEMENTÓW MEGAZESTAW MEGAOKAZJA !! (1189627339) - Aukcje internetowe Allegro
2) XQ X-LANDER FOT. MAXI COSI CITI 15 EL. MEGAZESTAW (1168307537) - Aukcje internetowe Allegro ??
Mnie bardziej chyba ku temu drugiemu ze względu na fotelik maxi cosi...
Ja tez rozważam X-landera ,jeśli nie kupię Mutsy to pewnie właśnie ten.Osobiście wolę XA,choć rzeczywiście fotelik w tym drugim zestawie lepszy.Co do ceny,to bardzo fajna,jak mi przeliczali w sklepie podobny zestaw to wychodziło ponad 2 tyś.
Znalazłam u tago samego sprzedaqcy z fotelikiem maxi cosi cabrio
XA X-LANDER MAXI COSI CABRIO FIX ZESTAW 20 ELEMENT (1198157397) - Aukcje internetowe Allegro
XA X-LANDER MAXI COSI CABRIO FIX ZESTAW 20 ELEMENT (1198157397) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
E
Eirema
Gość
OOO fajny, tylko nie mogę doczytać czy koła są pompowane?